Rektör Can’dan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’ne ziyaret
Reklam

Rektör Can’dan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’ne ziyaret

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Can’ın, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ziyaretinde Üniversitelerarası işbirliği konuları görüşüldü.

07 Eylül 2019 - 23:21

Kahramanmaraş’ın İstanbul ile birlikte onur konuğu il olduğu 88. İzmir Enternasyonal Fuarının açılışına katılmak ve fuar kapsamında üniversite tanıtım faaliyetleri yürüten ekibe başkanlık etmek üzere İzmir’de bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Adnan Kaya’yı ziyaret ederek bir süre görüştü.

İki üniversite arasındaki işbirliklerinin güçlendirilmesi ve sürdürülmesinin önemine vurgu yapan Rektör Can, KSÜ olarak eğitim, bilim ve teknoloji alanındaki tecrübelerin karşılıklı olarak paylaşılması ve ortak katma değer üretilmesini önemsediklerini ve bu amacı taşıyan her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi hakkında Rektör Can’a bilgiler veren Rektör Vekili Kaya da üniversitelerarası işbirliğini önemsediklerini ve KSÜ ile bu kapsamda çalışmalar yürütmeye hazır olduklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...