Rektör Can: Her Platformda KSÜ’yü ve Kahramanmaraş’ı...

Rektör Can: Her Platformda KSÜ’yü ve Kahramanmaraş’ı Tanıtıyoruz

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Eket Fuarcılık tarafından organize edilen Üniversite Tanıtım Günlerine katıldı.

14 Aralık 2021 - 01:29

6-7 Aralık 2021 tarihlerinde Hatay, 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde ise Gaziantep'te düzenlenen fuarlara Genel Sekreter Yardımcısı Mithat Karaaslan ve Tanıtım Ofisi sorumlusu Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Hikmet Zabun üniversitemizi temsilen katıldı. Ayrıca 12 Aralık 2021 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenen Gaziantep-Hatay-Kahramanmaraş çevrim içi üniversite tanıtım fuarına da katılım gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde ilgi gösterilen fuarda üniversitemize ilişkin bilgiler paylaşıldı, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, üniversitelerin tanıtımı konusu üzerinde önemle durulduğunu belirterek, daha etkin tanıtım faaliyetleri yürütmek için sadece bu alana yönelik çalışmalar yapan bir birim kurduklarını ifade etti.

Kahramanmaraş'ı ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini her platformda anlatmaya gayret ettiklerini belirten Rektör Can, üniversite tanıtımına katkıda bulunan tüm çalışanlara teşekkür etti.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin tanıtımına destek veren Eket Fuarcılığa da teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, tanıtım etkinliklerinin hem fiziki fuarlar hem de çevrimiçi etkinliklerle devam edeceğini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı