Rektör Can; “İlçelerimizi ihmal etmiyor yürütülen...
Reklam

Rektör Can; “İlçelerimizi ihmal etmiyor yürütülen çalışmaları dikkatle takip ediyoruz”

Göreve geldiği ilk günden itibaren ilçelerdeki yerleşkelerin fiziki ve teknik altyapısı ile insan kaynaklarının güçlendirilmesi hususunda önemli adımlar atan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, KSÜ Afşin Mahzuni Şerif Yerleşkesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

28 Haziran 2020 - 06:11

Yerleşkeyi gezen Rektör Can, yüksekokul yönetiminden fiziki şartlar ve yürütülen akademik çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Daha sonra Afşin Sağlık Yüksekokulu ve Afşin Meslek Yüksekokulu yöneticileri, akademik idari personel ile toplantı gerçekleştiren Rektör Can, yüksekokul çalışanlarının üniversite yönetiminden beklentilerini dinledi.

KSÜ yönetimi olarak üniversitemizin şehir ve bölgeye eğitim, bilim ve teknoloji alanında öncülük etme misyonunu bütün yerleşkelerimizde yaygınlaştırmak istediklerini belirten Rektör Can, “Bizim için ilçelerimizdeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalitesi ve etkinliği merkez yerleşkelerimiz kadar önemli. KSÜ yönetimi olarak ilçelerimizi ihmal etmiyor,  yürütülen çalışmaları dikkatle takip ediyoruz. İlçe yerleşkelerimizdeki akademik birimlerin, bölgenin kalkınmasına yönelik çalışmalar üretmesini önemsiyoruz ve bu konuda yürütülen çalışmaları destekliyoruz. Bu manada Afşin Sağlık Yüksekokulumuz ve Afşin Meslek Yüksekokulumuz’da gerekli heyecan, bilimsel gayret, fiziki altyapı ve yetişmiş insan kaynağını görmek bizleri ziyadesiyle memnun etti.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...