Reyhanlıoğlu’ndan çat kapı ev ziyareti

Reyhanlıoğlu’ndan çat kapı ev ziyareti

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu iftar vakitlerinde çat kapı yaparak ev ziyareti geleneğini bu Ramazan’da da sürdürdü. Çat kapı yaparak vatandaşların evine konuk olan Reyhanlıoğlu böylece ihtiyaç sahibi ailelere de ulaşmış olduklarını belirtti.

06 Haziran 2017 - 15:53

Kadın Kolları İl Başkanlığından bu yana çat kapı ev ziyaretleri yapan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reylanlıoğlu bu geleneğini Milletvekili olduktan sonra da sürdürdü. Özellikle her Ramazanda ihtiyaç sahibi evlere çat kapı yaparak iftarlar sofralarına oturan Reyhanlıoğlu bu tür ziyaretlerle ihtiyaç sahibi aileleri de belirlediklerine vurgu yaparak şöyle konuştu;"Bizlere gelen bilgiler doğrultusunda vatandaşlarımıza çat kapı ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hemşerilerimizi evlerinde ziyaret ederek, samimiyetlerine, hikâyelerine ortak oluyoruz. ‘İlk defa evimize bir milletvekili geliyor’ diye konuşurlarken, gözlerindeki o mutluluğu yaşamak ise bizim en büyük mükâfatımız oluyor. Bu misyonu samimiyetle bizlere aktaran ve görev kılan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek alıyor ve onun yolunda ilerlemeye devam ediyoruz”

 

 “EN BÜYÜK SERMAYEMİZ, VATANDAŞLARDAN GELECEK HAYIR DUALARI”

Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarla daha çok bir arada olma arzusu içerisinde olduklarını ifade eden Reyhanlıoğlu “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların varsa sorunlarını kendi ağızlarından bizzat dinliyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde çözüm bulmanın gayreti içerisinde oluyoruz. Bu ziyaretleri niye yapıyoruz, çünkü Ramazan beraberinde güzel duyguları canlandırıyor. Dertleşelim, sohbet edelim, birbirimizle olan kardeşliğimizi, bağlarımızı güçlendirelim diye de bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Ayrıca ihtiyaçlarını ya da sorunları, sıkıntıları, bir talepleri olup olmadığını öğrenmeye çalışıyoruz bu ziyaretlerle. Bizim en büyük sermayemiz, insanlarımızın hayır dualarını alabilmektir. Onun için ziyaretlerimizde kendilerinden dualarını eksik etmemelerini de istirham ediyoruz. Amacımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde tüm gönüllere bu manevi iklimi büyük Ramazan ayında bir nebze de olsa dokunmaktır. Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde yalnız, hasta ve mağdur ailelere çat kapı ziyaretler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Onların evlerinde inşallah bir arada olacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın