Rıza Çalımbay Giderayak Bombaladı

Rıza Çalımbay Giderayak Bombaladı

Antalyaspor’daki görevinden ayrılan tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay, katıldığı bir radyo programında kulübü ile ayrılık sürecini anlattı.

19 Eylül 2017 - 20:44

Ayrılığın beklenmedik bir süreç olduğunu aktaran Çalımbay, ayrılığın kendi isteği doğrultusunda gelişmediğini ve takıma ilk geldiği zamandan iyi bir yere getirdiklerini söyledi. Antalyaspor’da geçen sezon huzur içerisinde çalıştıklarını anlatan Çalımbay,  “Ama bu sezon huzursuzduk. Çok huzursuz çalıştık. Ama gittiğimiz yerde huzur içinde çalışırsak çok başarılı oluruz” diye konuştu.

Nasri Dengeleri Bozdu

Kendisi için Nasri’nin de Zeki’nin de aynı olduğunu dile getiren Çalımbay, Nasri’nin takıma katılması ile birlikte dengelerin bozulduğunu söyledi. Fransız futbolcunun aldığı parayı diğer futbolcuların alamayacağını ifade eden Rıza Çalımbay, şöyle konuştu: “Benim için herkes futbolcudur. O yıldızmış, bu şöyleymiş diye ayırmam kimseyi. Yanlışı uyarırım. Doğrunun hakkını veririm. Ben zaten yıldızların içinde büyüdüm. Beşiktaş'ta yıldızlarla oynadık, çalıştık. Milli Takım'da yıllarca kaptanlık yaptık. Yani yıldızlarla anlaşa sorunu olmaz. Önemli olan iş ahlakıyla herkes işini yapsın."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı