Rota Hacettepe’ye çevrildi

Rota Hacettepe’ye çevrildi

Kahramanaraşspor’un Hafta sonu oynayacağı müsabaka 16 Nisan Referandum oylaması nedeni ile Hacettepe - Kahramanmaraşspor Maçı Cuma Günü oynanacak.

13 Nisan 2017 - 13:53

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor 2.lig beyaz grupta 32. haftada Hacettepespor'a konuk olacak. Mücadele hafta sonu yapılacak olan halk oylaması nedeniyle 14 Nisan cuma günü saat 15:00 da 19 Mayıs stadında oynanacak. Kahramanmaraşspor 40 puanla 11.sırada bulunurken Hacettepespor ise 37 puanla 12.sırada bulunuyor.

 

HACETTEPE MESAİSİ SÜRÜYOR

2. Lig Beyaz Grup’ta temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Hacettepespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Ligde son oynadığı 10 maçta 3 galibiyet, 7 beraberlik alarak iyi bir seri yakalayan Kırmızı-beyazlılar, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Hacattepespor maçı hazırlıklarını Teknik Sorumlu Mehmet Bulut nezaretinde kendi evinde sürdürdü. Son haftalarda topladığı puanlarla küme düşme hattından uzaklaşan ve rahat bir nefes alan Kahramanmaraşspor kalan 3 maçı da kazanarak ligi en iyi yerde bitirmenin hesaplarını yapıyor. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x