Saadet partisiyle hiçbir ilgimiz yok

Saadet partisiyle hiçbir ilgimiz yok

Erbakan Vakfı Kahramanmaraş İl Başkanı Emin Odabaşı; “halkımız bizi Saadet Partisi ile çok yakın görüyor. Oysa bizim Saadet partisiyle hiçbir ilgi alakamız yok. Her kulvarda Saadet Partisiyle hiçbir ilgimizin olmadığını anlatıyoruz. Hedefimiz ülkemize hayırlı ve yararlı evlatlar yetiştirmek.” Dedi.

22 Şubat 2017 - 12:32

Erbakan Vakfının Rahmetli Necmettin Erbakan’ın vasiyeti üzerine oğlu Fatih Erbakan tarafından Kasım 2013 yılında kurulduğunu hatırlatan Erbakan Vakfı Kahramanmaraş İl Başkanı Emin Odabaşı; “Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmek ve yeni Erbakan’lar yetiştirmek için gayret gösteriyoruz.

Saadet Partisinin insanları kucaklayamaması, insanlara yetişememesinden dolayı Saadet Partisiyle tamamen ayrıldık ve Saadet Partisiyle hiçbir yakınlığımız yoktur. Tüm partilere eşit mesafedeyiz. Vakfımızın yönetimi Ak Parti, BBP, MHP ve Saadet Partili olan ağabeylerimizden oluşmaktadır. Vakfımız partiler üstüdür ve yine üzerine basa basa söylüyorum, Saadet Partisiyle hiçbir ilgimiz, bağımız yoktur.” Dedi.

Son günlerde Referandumla ilgili yaşanan tartışmalarda Saadet Partisinin ‘Hayır’ kullanacağını ima etmesiyle Erbakan Vakfı’nı da ‘hayır’cı gibi görülmesinden rahatsızlık duyduklarını da belirten Odabaşı, Erbakan Vakfı olarak referandumda ‘evet’ diyeceklerini söyledi. Odabaşı; “Saadet Partisi ‘hayır’cı olarak biliniyor. Fakat son aldığım bilgilere göre ne ‘evet’ ne de ‘hayır’ diyeceklerini duydum. Başkanlık sistemi bir araçtır, bu aracın nasıl kullanılacağı çok önemli. Başkanlık sisteminin ülkeye yararlı olacağına inanıyorum.

Ben halkımızdan şunu rica ediyorum; Erbakan Vakfı ile Saadet Partisinin hiçbir ilgi ve alakası yoktur, hiçbir bağı yoktur. Bizi o partiyle bağdaştırmasınlar. Türkiye’de tek Milli görüşün temsilcisi Erbakan Vakfıdır. HDP hariç tüm partiler bizim kardeşlerimiz.” Dedi.

Erbakan Vakfının faaliyetleriyle ilgili bilgide veren Odabaşı şöyle konuştu; “Vakfımızın amacı vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmektir. Biz 20 yıldır uyuduk, aldatan insanlar uyumadı.  15 Temmuz’da maalesef ülkemiz elden gidiyordu, bu hainliği yapan ABD ve İsrail’in gizli servisleri bu işgal girişimini aldatılan gençlerle yaptı. Bunun için artık 20 yıllık uykudan artık kalkmamız lazım, bu millete, vatana sahip çıkacak hayırlı evlatlar yetiştirmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedef gibi biz 2023’ü, 2071’i hedefliyorsak, o hedefe ulaşacak hayırlı evlatlar olması gerekir.  Biz yeni Erbakanlar, hayırlı evlatlar, Allah’tan korkan, maneviyatlı gençler yetiştiremezsek o zaman bütün çabamız boşa çıkacak demektir. Biz bu hedefle yola çıktık.”

Kahramanmaraş’ta lise teşkilatlarını ve Üniversite komisyonunu kurduklarını da belirten Odabaşı, vakıf olarak programlar düzenleyerek farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Cumartesi günü Merhum Necmettin Erbakan’ın 6’ıncı ölüm yıl dönümü anma etkinliği düzenleyeceklerini ifade eden Odabaşı Cuma günü saat 19.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki programa tüm hemşerilerini davet etti. (YAŞAR ERİKLİ)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x