Sağlık-Sen’den Rekor Promosyon
Reklam

Sağlık-Sen’den Rekor Promosyon

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve yetkili sendika olarak sağlık çalışanlarını temsilen Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanlığının iştirak ettiği banka maaş promosyon ihalesinde sağlık çalışanlarını memnun eden rekor bir fiyat elde edildi. İhale sonunda il genelinde tüm çalışanlara 5 yıl için tek seferde T.C. Ziraat Bankası tarafından peşin olarak 5.820 TL promosyon ödenmesine hak kazanıldı.

23 Ekim 2019 - 23:46

Sağlık Çalışanlarına Müjde! 5.820 TL Banka Maaş Promosyonu!

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Sağlık Sen İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci şunları kaydetti:” İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından yapılan ve yetkili sendika olarak masada olduğumuz sağlık çalışanlarımıza yönelik banka maaş promosyon ihalesinde tüm sağlık çalışanlarımızı memnun edecek rekor düzeyinde bir rakam elde edildi. İhale sonunda il genelinde tüm sağlık çalışanlarımıza tek seferde peşin olarak 5.820 TL promosyon ödenmesine hak kazanıldı.”

Kazanılan bu banka maaş promosyon rakamının Kahramanmaraş’ta tüm kurumlarda bir rekor olduğunu dile getiren Kahramanmaraş Sağlık Sen İl Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci sağlık çalışanları adına önemli bir kazanıma daha imza attıklarını belirterek Sağlık-Sen olarak her zaman çalışanların yanında olduklarını yapılan banka maaş promosyon ihalesinin 5 yıl süreyle olduğunu ve anlaşmanın Ziraat Bankasıyla gerçekleştirildiği söyledi.

Demirci sözlerini şöyle tamamladı: “Bundan önce sağlık çalışanlarımızın her daim yanında olduğumuz gibi bundan sonrada sağlık çalışanlarımızın menfaatleri için azimle mücadele etmeye devam edeceğiz. İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Nuri Öksüz’ün şahsında tüm sağlık idarecilerimize ve ihaleye katılan tüm banka yöneticilerimize teşekkür ediyor, yapılan bu banka promosyon anlaşmasının tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x