Sağlık-Sen Mehmetçiğe moral ziyaretinde

Sağlık-Sen Mehmetçiğe moral ziyaretinde

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ, Genel Başkan Yardımcıları Kemal ÇIRAK, Himmet BAYAR, Kahramanmaraş İl Başkanı Bünyamin Mutlu DEMİRCİ, çevre İl’lerin Sağlık-Sen İl Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Kilis Sınırında yürütülen Zeytin Dalı Harekatında görev yapan 112 Acil Sağlık Hizmetleri, UMKE Ekibi ve Mehmetçiklerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

31 Ocak 2018 - 04:12

Mehmetçiklerimize sloganlarla destek veren Sağlık-Sen üyeleri adına Genel Başkan Metin MEMİŞ ziyaretin amacının sınır hattında vatan için canını ortaya koyan yiğitlere destek olmak onların moral ve motivasyonlarını artırmak ve şükranlarını ifade etmek olarak açıkladı.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin MEMİŞ Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'de başlattığı "Zeytin Dalı" operasyonu ve yurt içinde yapılan diğer terör operasyonlarında Mehmetçiğin yanında olduklarını belirtti. ‘’Türkiye, sınır güvenliğini sağlamak, hem kendisi hem de bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak, bölgeyi terör örgütlerinden temizleyerek huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmek amacıyla Afrin'de sınır ötesi harekat başlatmıştır. Herkes şunu artık görmelidir ki masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de açık tehdit oluşturan terör gruplarına sessiz kalmamız beklenemez. Fırat Kalkanı ile başlayan ve "Zeytin Dalı" harekatıyla devam eden operasyonlarıyla Türkiye, terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermektedir. Aynı zamanda da sivillerin ve masumların korunmasına azami dikkat gösterilmektedir. MEMİŞ Sağlık-Sen ailesi olarak dualarımızla ve bütün gönlümüzle devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanındayız. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun. Allah, Mehmetçiğimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın. Yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Sağlık-Sen İl Başkanı Bünyamin Mutlu DEMİRCİ;  Birlik ve beraberlik içerisinde verilen mücadelemiz milletimize ve ordumuza büyük moraldir. Allah’ın izniyle şanlı ordumuz bölgeyi teröristlerden temizleyecek ve zaferle dönecektir. Bizlerde el ele gönül gönüle vereceğiz. Bu millet bu zor günleri de 7’den 70’e Milli Mücadele bilinciyle, Millet olma bilinciyle inşallah aşacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Düşman korku içerisindeyken bizler zaferle taçlanacağız İnşaallah” dedi

Mehmetçiğin Afrin'de canı pahasına mücadele ederken kendilerinin de onlara dualarla, birlik ve beraberlikle destek olmak istediklerini ifade Demirci, "Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin. Sınırda görev yapan sağlık çalışanlarımıza ve Mehmetçiklerimize güç kuvvet versin. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Mücbir Sebep Van ve Kocaeli Gibi Bize de Uygulanmalı
Mücbir Sebep Van ve Kocaeli Gibi Bize de Uygulanmalı