Sakarya 2 golle 3 puanı kaptı

Sakarya 2 golle 3 puanı kaptı

Bölgesel Amatör lig 2.grupta mücadele eden Sakaryaspor, evinde Elazığ Temsilcisi DSİspor’u 2-1 mağlup etti.

20 Şubat 2017 - 13:03

Ligde 6 puanla zeminde yer alan ve zor günler geçiren Sakaryaspor 3 puanı 2-1 mağlup etti.

 BAL 2.grupta Kahramanmaraş’ı temsil eden Sakaryaspor, Batıpark futbol sahasında Elazığ temsilcisi DSİspor’u ağırladığı karşılaşmada 3 puanı koparmasını bildi. 

Geçen sezon Play-off’lardan BAL’a çıkış yapan Sakaryaspor lige geç başlaması ile birlikte ligde genç ekiple birlikte göz doldururken ligde de zor günler geçiren ekiplerimiz arasında yer alıyor.

2. Yarının başlaması ile birlikte 2. Yarının ilk maçında da dinlenen Sakaryaspor puan toplayıp BAL’da kalıcı olmanın peşine düştü. Kendi sahasında ilk galibiyetine Şanlıurfa Temsilcisi 11 Nisan Karşısında alan Sakaryaspor puanını 6 ‘ya çıkarmıştı. 19 Şubat Pazar günü sahasında Elazığ DSİ Spor’u ağırlayan Kahramanmaraş ekibi 2-1’lik galibiyetle 3 puanın sahibi olmasını bildi.

DSİ GOLÜ ERKEN BULDU

Bölgesel Amatör Ligde 2. Grupta Mücadele eden Sakaryaspor Ligin 19.haftasında 19 Şubat Pazar günü saat 14:00'de Batıpark Sahası'nda Elazığ Dsispor'a Ağırladığı karşılşamanın 7. dakikasında kalesinde golü erken bulması ile oyundan kopan taraf oldu. ilk dakikalarda oyunda baskısını artıran Konuk ekip 7. dakikada oyunda bulduğu pozisyonu gole çevirip rahat oyun tarzı ile sahada üstünlüğünü korumaya çalıştı.

SAKARYASPOR BERABERLİĞİ BULDU

Batıpark Futbol sahasında oynanılan ve oldukça maça hızlı başlayan konuk ekip DSİSpor’a karşı ev sahibi Sakaryaspor kontra ataklarla rakibinin kalesini abluka altına aldı ve beraberliği Tayfun le yakaladı. Oyuna demorize ile başlayan ve sahada pas trafiği ile rakibini yolan Sakaryaspor ilk dakikalarda gole çok yaklaştı. ilk 10 dakikalık bölümde konuk ettiği Elazığ DSİSpor ’a atak bile vermeyen buna rağmen ani atakla gol bulan Elazığ ekibine karşı kırılgan bir oyun sergileyen Sakaryaspor oyu içinde hakimliğini gösterdi ve Tayfun Özen ile golü bularak 1-1’lik eşitliği sağladı.

FEVZİ İLE DENGE BOZULDU

Oyun kuran ve atak üstüne atak geliştiren Sakaryaspor gole çok yaklaşan ve istekli bir oyun sergileyen ekip olarak göze çarprarken Oldukça çekişmeli geçen ve adeta pozisyon düellosuna dönen mücadele de her iki takımda baskılı ataklarla oyunda hükmetmeye çalışırken mücadelenin 24. dakikasında Fevzi Sığındım ile Sakaryaspor dengeyi bozdu. ev sahibi Sakaryaspor’da pas trafiği ve rakibi baskıya rakibini yordu ve golü buldu. Müsabakanın ilk yarısında Sakaryaspor Tayfun Özen ve Fevzi Sığındım’ın golleri ile ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Bölgesel Amatör Ligde 2. Grupta Mücadele eden Sakaryaspor Ligin 19.haftasında 19 Şubat Pazar günü saat 14:00'de Batıpark Sahası'nda Elazığ Dsispor'a Ağırladığı müsabakada Sakaryaspor ve Elazığ DSİSpor ekibi gol yollarında kaleleri abluka altına almaya çalışırken Her iki takımda gol yollarında yetersiz kaldı. Sakaryaspor 3. golü bulmasına rağmen müsabaka hakemi golü geçersiz sayınca müsabaka 2-1 sona erdi.

MÜCADELEDE ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk1 Mücadele ev sahibi Sakaryaspor'un vuruşu ile başladı.

Dk7 Konuk ekipte Mustafa’nın kullandığı köşe vuruşuna düzgün bir vuruş yapan Halil ceza alanı içerisinde gole yaklaştı. Sert şutu filelerle buluştu 0-1

Dk 15 Gelişen ev sahibi Sakaryaspor atağında Sakaryaspor penaltı kazandı. Sakaryaspor'da Alaadin içeri aktardığı topa Tayfun vurmak istedi defans engel oldu.

Dk 19 Konuk ekipte Feyyaz'ın indirdiği topa harika bir vuruş yapan Serkan içeri girdi. Ortasını yaptı kaleci Enes topu yumrukla uzaklaştırdı.

Dk21 Sol kanattan gelişen Atakta Tayfun Topu önünde buldu ve ceza alanı içerisinde topu filelerle buluşturarak 1-1’lik eşitliği sağladı.

Dk23 Konuk ekip Elazığ DSİ kazanılan serbest vuruşta Mustafa’nın vuruşu direkten döndü.

Dk24 Orta sahadan gelişen atakta Tayfun topu ceza alanına kadar taşıdı ve ortasını yaptı. Tayfunun ortasına Fevzi çıktı ve dokundu top filelerle buluştu 2-1

Dk37 Ev sahibi Sakaryaspor’da Sağ kanattan gelişen atakta Hakan topu içeri aktardığı topta defansın hartasını değerlendiren Tayfun topu kaptı ve kaleci ile karşı karşı kaldığı pozisyonda topu filelerle buluşturamadı.

Dk45 Müsabakanın normal süresi 2-1 eşitlikle sonuçlanırken 3 dakika müsabakaya ilave edildi. 3 dakikada ise gol sesi çıkmadı.  

İKİNCİ YARI;

Dk49 Sol kanattan bindirme yapan Sakarya ekibi Yusuf ile atağa çıktı. İçer kadar giren Yusuf ceza alanı çaprazından ortasını yaptı. Ortayı kafa ile alan Hüseyin topu önüne aldı ve defansın arasına girdi ve pasını tekrarYusuf’un koşu yoluna bıraktı ve Yusuf ise defansa takıldı.

Dk58 Orta sahada gelişen atakta Sakaryaspor’da Fevzi Ceza alanında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu sektirerek filelerle buluşturmak istedi. Topu ıskalayınca top kalecide kaldı.

Dk72 Sakaryaspor sağ kanattan kazandığı köşe atışında içeri ortaladı. Kaleci çift yumrukla uzaklaştırmasını bildi.

Dk77 Sakaryaspor’da Hüseyin ile Sol kanattan gelişen atakta içi gönderilen topa Oğuz dokunamadı.

Dk81 Orta sahadan gelişen atakta Elazığ DSİspor baskısını artırdı. ceza alanında Muhammet sert şutu yandan auta gitti.

Dk86 sol kanattan gelişen atakta Mehmet topu içeri gönderdi. Topu önüne alan Cengiz kaleyi yokladı, Top üstten auta gitti.  

Dk90 çekişmeli geçen mücadelede ev sahibi 2-1 kazanarak 9 puana ulaştı.(HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...