Sakaryaspor erteleme maçını 15 Şubat’ta oynanacak

Sakaryaspor erteleme maçını 15 Şubat’ta oynanacak

Ligin 2. Yarısına 11 Nisanspor galibiyeti ile başlayan ve Pertek ilçe stadında 62 Pertekspor ile karşılaşacağı mücadele kötü hava şartları nedeniyle iptal edilmesi ile ertelenen maç 15 Şubat’a kaydırıldı.

03 Şubat 2017 - 14:15

Bölgesel Amatör ligde 2 grupta mücadele eden Sakaryaspor, Pertek ilçe stadında 62 Pertekspor maçı iptal edilmesinin ardından maçın ertelenme tarihi belli oldu. BAL’da Kahramanmaraş’ı temsil eden ve ikinci yarıya kendi sahasında aldığı 11 Nisanspor Galibiyetiyle başlayan Sakaryaspor, 16.haftada 29 Ocak pazar günü saat 14:00'de Pertek ilçe stadında 62 Pertekspor ile karşılaşacağı mücadele kötü hava şartları nedeniyle iptal edilmişti. Ligin ikinci devresine galibiyetle başlayan BAL Ligi temsilcimiz Sakaryaspor, hafta sonu oynanacak olan Tunceli Pertekspordeplasmanına moralli ve keyifli hazırlanıyordu. Ligde 3 puanla zeminde yer alan ve zor günler geçiren Sakaryaspor ligin 2. yarısına 3 puanla başlayarak puanını 6’ya çıkarmıştı. İlk yarı aldığı kötü sonuçlarla büyük bir moral bozukluğu yaşayan ve son 15 gündür yapılan transferlerle yeniden kendine gelen tamsilcimiz güzel bir galibiyet elde etmişti. Yeni transferlerin 4 tanesi direk ilk 11 de maça başlarken sahaya yansıyan futbol da herkesi memnun etti. Galibiyet sonrası bir gün dinlenen Sakaryaspor, dün itibari ile Tunceli deplasmanı hazırlıklarına başlamıştı. Pazar günü Tunceli'ye gidecek olan temsilcimiz galibiyetle dönerek ligde kalma umudunu devam ettirmek isterken Ligin 16.haftasında (29 Ocak pazar günü) saat 14:00'de Pertek ilçe stadında 62 Pertekspor ile karşılaşacağı mücadele kötü hava şartları nedeniyle iptal edilmesi ile Sakaryaspor Pertek ilçesine gitmemiş hazırlıklarını sürdürmüştü. Moral ve Motivasyonu yerinde olan Sakaryaspor’da rota Tunceli deplasmanına çevrilirken maçın iptal olması ile takım Belediye futbol sahasında neşeli havanın yaşandığı idmanlarla devam etti. Sakaryaspor 14 maçta topladığı 6 puanla 13.sırada bulunurken, 62 Pertekspor 14 maçta topladığı 12 puanla 10.sırada bulunuyor.

ERTELENEN 13 MAÇ 15 ŞUBATTA OYNANCAK

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Bölgesel Amatör Lig'de tehir edilen maç sayısı 13'e yükselMİŞTİ. Aralarında Kahramanmaraş Temsilcilerinden Sakaryaspor’un da bulunduğu ertelemeler hakkında

Türkiye Futbol Federasyonu, olumsuz hava koşulları nedeniyle amatör maçların ertelendiği liglerde oynanacak Bölgesel Amatör Lig maçlarını programdan çıkardı. Ertelenen maçlar ile ilgili kararı TFF verdi ve maçları 15 Şubat 2017 Çarşamba günü oynatılmasına karar verdi. 1. Grup’ta Mardin 47 Spor - Bağlar Belediyespor, Ağrı 1970 Spor - Tatvan Gençlerbirliği Spor, 2. Grup’ta 62 Pertekspor – Kahramanmaraş Sakaryaspor 3. Grup’ta Trabzon Bahçecikspor – Çayelispor, Iğdır Aras Spor - Aras 12 Martspor, Kalkandere Spor - Trabzon Faroz Yalı Spor,4. Grup’ta Fatsa Belediyespor - Ayancık Belediyespor, 1926 Bulancakspor – Görelespor 10. Grup’ta Serdivanspor - Gürsu Belediyespor 11. Grup, Karadeniz Ereğli Belediyespor – Yunusemrespor, Akçakocaspor - Beyköy Belediyespor, Geredespor - Zeytinburnu 1957 SK, 12. Grup Bozüyük Vitraspor – Vefa spor’un maçları ertelenmişti. Erteleme maçları 15 Şubat Çarşamba günü bölgelere göre 13.00 ile 14. 00 olarak başlama saati olarak belirlendi. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın