Salgına karşı hijyenik şişler

Salgına karşı hijyenik şişler

Ülkemizin ünlü resturant ve kebapçıları Maraşlı Mustafa Usta’nın hijyenik ve sağlıklı özel şişleri büyük rağbet görüyor.

16 Nisan 2020 - 02:34

Kahramanmaraş küçük sanayi  sitesinde kurduğu şiş imalathanesini fabrikaya çeviren ve tamamen çelikten yapılan el işçiliği ve ustalığını konuşturan şiş ustası Mustafa Karcılar ünlü lokantalara ve kebapçılara 50-200 cm uzunluğunda tamamen çelikten oluşan her türlü kebap için hijyenik olan yıllarca hiç paslanmadan etin ve kebabın lezzetini bozmayan özel ürettiği kebap şişleri yurdumuzda olduğu gibi Avrupa da ve bir çok ülkelerdeki Türk lokantalarına şiş satışı için siparişler alırken Mustafa Usta konuşmasında, “Benim yaptığım şişler patentli olup aynı kalitede Dünya da bir benzeri yoktur. Hele bugünlerde başımıza bela olan corona mikrobu gibi bulaşıcı hastalıklarından korunmak için tüm müşterilerimiz özellikle paslanmayan kararmayan  hijyenik şişlerimize büyük rağbet ediyor.
Ayrıca biz  yıllardır dondurma şehri olan memleketimizde ünlü dondurma markalarına paslanmaz çelikten dondurma kaşığı üretimi de yaparak müşteri memnuniyetini kazanmış bulunmaktayız. İstenildiği takdirde kaç santimlik uzunluğunda veya kaç santim genişliğinde alacağımız  şiş siparişlerimize ve dondurma kaşığının üzerlerine kendi markalarını ve amblemlerini de lazer kesim olarak yazdırmaktayız. Şişlerimiz ömür boyu paslanmaya ve kararmaya karşı garantilidir” dedi.
Şişçi Mustafa
Adres: Yeni Sanayi Sitesi Demirciler Blok 13. Çarşı  Kahramanmaraş
GSM: 0536 413 30 54 – 05445131522

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...