Şampiyon’a Ekremspor’dan tişört

Şampiyon’a Ekremspor’dan tişört

Kahramanmaraş U-13 kategorisi'nde namağlup şampiyon olarak Play-off finallerinde rakibini 2-1 mağlup eden Maraşsgücüspor’a Ekremspor’dan tişört hediye edildi.

09 Haziran 2017 - 16:05

Kahramanmaraş Amatör Küme U13 Ligi 2016-2017 sezonu oynanan final maçı ile tamamlandı. A ve B grubu olmak üzere toplam 16 takımın katılımıyla gerçekleştirilen u13 Ligi Play-Off maçında Maraşgücü Spor Kulübü rakibi Kurtuluş 1920 Spor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Bu sezon U13 Liginde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve bu doğrultu dada hedefine emin adımlarla ilerleyen Maraşgücüspor şampiyonluğa ulaşmasını bildi ve şampiyonluk sevincini yaşamaya devam ediyor. Bir takım ziyaretler kapsamında Kahramanmaraş’ın spor mağazalarından biri olan Ekrem Spor Mağazasını ziyaret ederek Spor camiasının spor malzemesini temin eden Ekremspor mağazası Yönetim Kurulu başkanı Ekrem Karaoğlan ile birlikte şampiyonluğu kutladı.

2016-2017 sezonunda Tek devreli lig usulüne göre oynanan maçlarda gruplarını lider olarak tamamlayan Maraşgücüspor ve Kurtuluş 1920 Spor takımları final maçında karşı karşıla geldi. Batıpark futbol sahasında oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne olurken, Maraşgücü ekibi rakibi Kurtuluş 1920 sporu 2-1 yenerek U-13 liginde Kahramanmaraş Şampiyonu oldu. Maç sonrası futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşarken, il şampiyonu Maraşgücüspora kupasını Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kazancı tarafından takdim edildi. Önümüzdeki hafta içerisinde oynanılacak olan Türkiye Şampiyonası U13 kademe müsabakasında Kahramanmaraş2ı temsil edecek olan Maraşgücü ekibine Kahramanmaraş’ın spor mağazalarından Ekremspor mağazası yönetim kurulu başkanı Ekrem Karaoğlan tarafından birer tane sporculara tişört hediye edildi. Şampiyon takım daha sonra Ekremspor mağazası önünde şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x