Şampiyon Makara Yaptı

Şampiyon Makara Yaptı

Kahramanmaraş U-13 Kategorisi’nde namağlup şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası Grup maçlarına giden Maraşsgücüspor’a Makaraya takıldı.

11 Haziran 2017 - 16:41

Kahramanmaraş Amatör Küme U13 Ligi 2016-2017 sezonu oynanan final maçı ile tamamlandı. A ve B grubu olmak üzere toplam 16 takımın katılımıyla gerçekleştirilen u13 Ligi Play-Off maçında Maraşgücü Spor Kulübü rakibi Kurtuluş 1920 Spor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Bu sezon U13 Liginde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve bu doğrultu dada hedefine emin adımlarla ilerleyen Maraşgücüspor şampiyonluğa ulaşmasını bildi ve şampiyonluk sevincini yaşamaya devam ediyor. Bir takım ziyaretler kapsamında Kahramanmaraş’ın spor camiasının yakından tanıdığı spor yazarı ve iş dünyasının yeni yatırımcısı Serdar Bursalı’nın açmış olduğu Makara Kafeyi ziyaret ederek eğlenceli vakit geçirip şampiyonluk kutlaması yaptılar. Şampiyon olan U13 takımına başarılar dileyen Makara cafe işletme sahibi Serdar Bursalı, gençlerin daha çok başarılı sezonlar geçireceğini ifade ederek grup maçlarında başarılar diledi. Şampiyon takım daha sonra Makara Cafe önünde şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Kahramanmaraş’ta otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir Kahramanmaraş İnşa Ediyoruz”
Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir...