Şampiyon Olmuşçasına...

Şampiyon Olmuşçasına...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadel eden Alpedo Kahramanmaraşspor’da galibiyet sevinci…

09 Şubat 2016 - 12:16

Pazar Günü 12 Şubat Stadyumunda Kırklarelispor’u Recep Yaşar ve Ramazan Durdu’nun attığı gollerle 2-1 yenerek altın değerinde üç puan kazanan Alpedo Kahramanmaraşspor’da galibiyet sevinci tribünlere sığmadı.

Ligin başından bu yana elinden geldiği kadar takıma maddi manevi desteğini eksik etmeyen Ceyhan, Yaptığı özverili çalışmalarla taraftarı da arkasına alarak zorluklara göğüs germeye devam ediyor. Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Alpedo Kahramanmaraşspor, evinde ağırladığı Kırklarelispor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası stadyum şenlik havasına dönüştü. Skor ve oyuncu bakımından 10’ar kişi ile oynanılan müsabakanın 85'inci dakikada Volkan Koçaloğlu, ceza sahasında Menderes'e faul yapınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Ramazan'ın vuruşu ağlara gitti: 2-1. Karşılaşmanın son dakikalarında Konuk ekip baskı kursa da sonuca ulaşamadı ve ev sahibi 2-1 kazanmasını bildi.

Kazanılan 3 puanın ardından Kulüp Başkanı Ceyhan, galibiyeti yine taraftarla birlikte büyük bir coşkuyla kutladı. 3 Puan sevincini tek tek bütün tribünleri dolaşarak böyle önemli bir günde kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden ve futbolcularla beraber taraftara koşan Ceyhan, her zaman yanlarında olan taraftarıyla galibiyeti kutladı. Karşılaşmanın bitmesinin ardından taraftarlarıyla doyasıya galibiyeti kutlayan Alpedo Kahramanmaraşsporlu futbolcular, 3 puanı soyunma odasında da başkan Fatih Mehmet Ceyhan ve diğer yöneticilerle birlikte kutladılar.

HEDİYE ALIŞKANLIK HALİNE GELDİ

Gerek iç sahada gerek deplasman maçlarında rakip takımın Kulüp başkanı Fatih Mehmet Ceyhan hafta sonu oynanan Alpedo Kahramanmaraşspor- Kırklarelispor müsabakasında Kulüp Başkanı Genç iş adamı Volkan Can’a Kahramanmaraş simgesi olarak işlemeli porselen hediye etti. Daha önceleri de birçok karşılaşmada hediyelerle uğurlaması alışkanlık haline geldi.  

KIRKLARELİ MAÇINDA PROTOKOL ZENGİNDİ

Hafta Sonu 12 Şubat Stadyumunda oynanan Alpedo Kahramanmaraşspor – Kırklarelispor karşılaşmasında Şeref Tribününü önemli ziyaretçi akını vardı. Kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı zorlu karşılaşmada sahipsiz kalmadı. Zorlu Kırklarelispor maçında Tribünlerde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor AS Başkanı Bekir Kılıç, İş Adamları, Spor Adamları Milli Eğitim Camiasının önde gelenleri ve birçok esnaf Şeref Tribününde yer aldı. Takımını yalnız bırakmayan Vali Güvençer Stadyumda sevgi seli ile karşılandı. Vali Güvençer’in yanı sıra müsabakayı Siyasi Yöneticiler, bürokratlar, Sivil Toplum temsilcileri ve binlerce taraftar izledi.

KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ / İLKER YİYEN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı