SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci’nin...
Reklam

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci’nin Mesajı

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

18 Mayıs 2023 - 00:30

Dr. Kileci, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da yakılan bağımsızlık meşalesinin tüm ülkeyi aydınlattığını belirterek, “19 Mayıs 1919, Yüce Türk Milleti’nin, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde birlik ve beraberlik içinde, inanç ve azimle başarabileceğinin bir sembolüdür” dedi.

“Bağımsızlık için atılan bu büyük adımın 104’üncü gurur yılında, bu güzel ülkeyi, emanetini aldığımız vatan sevdalılarından, yolu bilimle aydınlanan gençlerimize emanet edeceğimiz güne kadar korumak ve bağımsızlık mücadelemizden vazgeçmemek en büyük görevimizdir” diyen Dr. Kileci, şöyle devam etti:

“Büyük Atatürk ‘Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın (anlama, bilme, kültür) müspet (olumlu, pozitif) fikirlerini veriniz. İstikbalin (gelecek zaman) aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik (uygulama) mevkiine konduğu vakit Türk Milleti yükselecektir’ sözleriyle gençliğe verdiği önemi belirtmiştir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğin şekillenmesinde gençliğe olan güveni, gençlerimize aklın ve bilimin aydınlattığı yolda ilerleyebilmeleri için vereceğimiz destekle daha da anlam kazanacaktır.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, bu güzel vatan için canları pahasına savaşmaktan çekinmeyen Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygı, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi
Kahramanmaraş’ta beton mikseri devrildi