Şanlıurfa Tarım Fuarına Teknik Gezi

Şanlıurfa Tarım Fuarına Teknik Gezi

Kahramanmaraşlı çiftçiler, teknik elemanlar ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğrencileri 6. Şanlıurfa Tarım fuarını gezdiler.

26 Şubat 2019 - 04:46

Bu Yıl 6. Düzenlenen Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarını ve Karalide Bulanan Modern Seralar Gezildi.

Tarım sektöründeki son gelişmeleri görmek, yeni ve modern tarım sistemleri incelemek ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere Kahramanmaraş, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bu yıl 6' sı düzenlenen Şanlıurfa Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına gezi düzenlendi.

Çiftçilerin, Teknik Personellerin ve KSÜ Ziraat Fakültesi öğrencilerinin katıldığı gezide, Tohum ve Teknolojileri, Fide, Fidan, Süs Bitkileri, Paketleme-Ambalaj Tarımsal Yazılımlar, Tarımsal Bankacılık, Bitki Islahı, Hayvancılık, Yem, Gıda ve Teknolojileri konularında açılan stantlar gezilerek firma yetkililerinden bilgi alındı.

Daha sonra İlimizde seracılık yapan çiftçilerimizle Şanlıurfa Karaali de bulunan modern seralarda incelemelerde bulunuldu.

Fuar ve Sera alanlarının gezilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren üreticilerimiz ve K.S.Ü. Ziraat Fakültesi öğrencileri yeni teknoloji ve modern sistemleri yerinde görme fırsatı sağladıkları için İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak Sahiplerine Teslim Edilecek”
Başkan Görgel: “Konut ve İş Yerleri Etaplar Halinde Hak...