Santraçta şampiyon Rekor Koleji

Santraçta şampiyon Rekor Koleji

2016-2017 Okul Sporları Satranç İl Birinciliği Küçükler Genel Kategorisinde Kahramanmaraş Küçük Kızlar'da İl Birincisi Özel Rekor Koleji Oldu.

10 Mart 2017 - 12:49

Özel Rekor Kolejı eğitim kurumları müdürü Nihat Belkıran gazetemize yapmış olduğu röportajda Özel Rekor Koleji olarak Satranç Öğretmenimiz Davut Konuş gözetiminde 2016 – 2017 Okul Sporları Satranç İl Birinciliği Küçükler Genel kategorisine katılım sağladık. Turnuvaya 5- öğrencimiz katıldı.

Turnuva 7 tur İsviçre sistemi üzerinden oldu. Düşünme süresi 45’+30” saniye, hamle şeklinde idi.

Turnuva hafta sonu cumartesi ve pazar günü olmak üzere toplamda 2 gün sürdü. Turnuva Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi Salonunda gerçekleşti. ''BELKIRAN'' Turnuva Okulumuz açısından büyük önem taşıyordu. Çünkü bu turnuva sene başında okul takımımız ile aldığımız kararlar doğrultusunda hedef turnuvamız idi. Bu sebeple bu turnuva, uzun süredir düzenli bir şekilde yaptığımız çalışmaların sonucunu alabilmek adına büyük önem taşıyordu. Bunun yanı sıra bu sene katıldığımız birçok değişik branşlara'da oldukça başarılı olup, kupa ve madalyalar almıştık. Bu yıl ilk defa Okul Sporları Satranç müsabakaları takım maçları şeklinde düzenlendi. Okul olarak bu yeni sistemi destekliyoruz. Bu sayede öğrencilerimizin takım ruhu, birlik ve beraberliğini daha çok artacağını düşünüyoruz. Turnuva da öğrencilerimiz başarıyla mücadele ettiler. Okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

“KÜÇÜK KIZLARDA İL BİRİNCİSİ OLDUK”

2016 – 2017 Okul Sporları Satranç İl Birinciliği Küçük Kızlar Genel Kategorisinde Okulumuz Kahramanmaraş İl 1. oldu. Kupa ve Madalya almaya hak kazandı. Küçükler Genel kategorisi Okul Sporlarında en güçlü kategorilerden biridir. Bu nedenle bu kategoride dereceye girmeyi oldukça önemsiyoruz. Dönem başında belirlediğimiz hedefi gerçekleştirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.

''BELKIRAN'' Okulumuz böyle güzel sonuçlar aldığımız için çok mutluyuz. Emeği geçen Okul yönetimimize, Öğretmenlerimize, Müdürlerimize ve Velilerimize buradan da bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki daha güzel başarıları gerçekleştireceğiz” dedi.

Turnuvaya katılan öğrencilerimizin isimleri şöyle;

Gençler Kategorisi;

· Masa: Zehra Vildan İLHAN

· Betül ALCI

·Taliha ÇABUKKURTUL

· Elif KAVAK

· Gizem ÇOMRUK

(BAER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x