Sarıkamış şehitleri dualarla anıldı
Reklam

Sarıkamış şehitleri dualarla anıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Gençlik Şühedanın İzinde” sloganıyla 81 ilde organize edilen “Sarıkamış Şehitlerini Anma programı” Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Kahramanmaraş Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

07 Ocak 2019 - 02:39 - Güncelleme: 07 Ocak 2019 - 02:45

Programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Şube Müdürleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personelleri, Gençlik Merkezi üyesi Gençler, Antrenörler ve Sporcuları katıldılar. Kahramanmaraş Gençlik Merkezinde yapılan Şarıkamış Şehitleri Anma Programın Kuran Tilavetinin ardından Gençlerimiz ellerini semaya açarak Sarıkamış’ta Şehit olan 90 bin şehidimiz için Fatihalar okudular. Kuran Tilavetinin akabinde Çorba ikramı yapıldı. Şarıkamış Harekâtının 104. Senei devriyesinde gerçekleştirilen anma programının sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı yaptığı açıklamada şunları söyledi” “ Bu gün burada tüm gençlerimiz personellerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla bundan 104 yıl önce ülkemizin istikbali için topraklarımızı düşman işgalinden kurtarmak adına her türlü imkansızlıklara rağmen Sarıkamış’ın o zor hava koşullarında eksi 20-30 dereceler de kahramanca şehit olan ecdadımızı anıyoruz. Bu vatanın evlatları bizlere hürriyetimizi bağımsızlığımızı kazandıran ecdadımızı hiç unutmayacaktır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x