Şehit Er Rahmi Koldan Parkı yenileniyor

Şehit Er Rahmi Koldan Parkı yenileniyor

Elbistan Belediyesi İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı’ndaki Şehit Piyade Er Rahmi Koldan’ın ismini taşıyan parkta düzenleme ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

29 Nisan 2020 - 08:33

Ağrı Doğubeyazıt 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yaparken 14 Eylül 1993 tarihinde şehit olan Piyade Er Rahmi Koldan’ın isminin verildiği parkın yenilenme çalışmalarını sürdüren Elbistan Belediyesi ekipleri, çalışmayı kısa sürede tamamlayacak.

Çalışmalar hakkında Elbistan Belediyesi’nde yapılan açıklamada, “İlçemizin önemli alanlarından bir olan ve insanlarımızın yoğun olarak kullandığı, İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı’nda bulunan ve 1100 metrekare alana sahip Şehit Piyade Er Rahmi Koldan Parkı’nda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle sokağı çıkma yasağını fırsat bilerek 24 saat esasına göre çalışan ekiplerimiz, kısa bir süre içerisinde alanda bulunan beton kaldırılarak, toprak tesviye, çim serimi, bitkilendirme, gül dikimi, aydınlatma sistemi, otomatik sulama sistemi, kalp içeren görseller, gibi çalışmalar tamamlandı. Önümüzde ki birkaç gün içerisinde de kırımız beyaz çiçeklerden Türk Bayrağı, ‘Elbistan’ yazısı ve banklar tamamlanarak hizmete açılacaktır.

Parkımızda yapılan yenileme çalışması tamamlandığında önemli bir görsellik daha ilçemize kazandırılmış olacaktır. Ayrıca parkımızda her hangi bir isim değişikliği yapılmayacaktır” denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...