Şehit Özdemir’in Köyüne 109 Deprem Evi Yapılıyor

Şehit Özdemir’in Köyüne 109 Deprem Evi Yapılıyor

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir'in depremzede ailesi için yapılan evde son aşamaya gelindi.

06 Şubat 2024 - 16:26

Bakan Özhaseki, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine isterlerse rezerv alanda hazır durumdaki konutu isterlerse de Bakanlığın projesi kapsamında yaşadıkları mahallede yapımı başlayan konutlardan birini verebileceklerini bildirmişti.

Aile, yaşadıkları Şerefoğlu mahallesinde deprem evi isteyince, Bakanlık harekete geçti ve bundan bir ay önce çalışmaları başlatarak, konutu tamamlama aşamasına getirdi.

Şehit Müslüm Özdemir’in köyü olan Dulkadiroğlu ilçesi Şerefoğlu mahallesine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 109 deprem evi yapılıyor. İnşaatlarda son aşamaya gelindi. Şubat ayının sonunda 109 hak sahibi depremzede vatandaşa konutları teslim edilecek.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Şantiye Şefi Hulusi Boyar, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızın açıkladığı üzere şehidimiz Müslüm Özdemir’in ailesine yapılan deprem konutlarının yapımı için seferber olmuş durumdayız. Evi en kısa sürede teslim etmeyi planlıyoruz. Köyümüzde 109 tane ev yapıp teslim edeceğiz inşallah” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x