Şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti
Reklam

Şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

Geçtiğimiz hafta sonu memleketi Kahramanmaraş’a gelerek referandum çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, dünkü programının tümünü gazi ve şehit ailelerine ayırdı.

13 Mart 2017 - 15:24

16 Nisan’da yapılacak yeni anayasa değişikliği ve cumhurbaşkanlığı sisteminin oylanacağı referandum çalışmalarıyla ilgili gündüz esnaf gece ise ev toplantılarına katılan İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç dünkü programının tümünü gazi ve şehit ailelerine ayırdı.

LYS Sınavının bitmesinin ardından Güvenç’in ilk durağı yaklaşık 6 ay önce Mardin’deki saldırıda yaralanan Gazi Hüseyin Nacar’ın evi oldu. Gazi Nacar’la birlikte babası ve annesiyle sohbet eden İçişleri Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ziyaret çıkışında yaptığı açıklamada, “Bugün 6 ay önce Mardin’de bölücü terör örgütünün saldırısıyla yaralanan bir gazi evladımızı ziyaret ettik. Gazimizin babası ‘Allah razı olsun, devletimiz milletimiz yanımızda’ diyor. Teşkilat olarak bütün gazilerimizi, şehit yakınlarımızı ziyaret ediyoruz. Bazen ziyaret etmede gecikebiliyoruz, kalbimiz gönlümüz bu topraklar için, bu vatan için, bu bayrak için mücadele edenlerin yanında. Bütün acılarını sıkıntılarını yürekten paylaşıyoruz. Bu milletle ne kadar iftihar etsek ne kadar gurur duysak azdır. Anne de baba da, genç gazimizde devletimizin yanındalar. Bizde her zaman onların yanında ve emrin de olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.” dedi.

Gazi Nacar’dan sonra 1 Mayıs 2016 tarihinde Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Hakan Duygal’ın ailesini de ziyaret eden Güvenç, kısa bir süre önce umre ziyaretine giden şehit Hakan Duygal’ın eşi Sibel Duygal ve annesi Ayşe Duygal’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Şehit Duygal’ın ağabeyi Harun Duygal’ın yanına oturan Güvenç, şehitlik mertebesinin çok yüksek mertebe olduğunu belirtti.

Güvenç’in üçüncü durağı ise 10 Nisan 2016’da Mardin’in Nusaybin ilçesinde yaralanıp Gata’da bir süre tedavi gördükten sonra şehit olan Özel Harekat Polisi Serkan Yılmaz’ın babası Hasan Yılmaz’ın evi oldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x