Şehitler anısına futbol maçı bugün

Şehitler anısına futbol maçı bugün

Şehrimizin Düşman işgalinin 97.yılı Münasebeti ile gerçekleşecek olan etkinlikler doğrultusunda kutlama programına dahil edilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Ömer Halisdemir müsabakası Büyükşehir Belediyesinin organizasyonu ile Kardeş takımın buluşması ile 12 Şubat Stadyumunda oynanacak müsabaka bugün gerçekleşecek.

10 Şubat 2017 - 16:25

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlama etkinlikleri ilkleri barındırmaya devam ediyor. Geçen yıllara nazaran kutlama etkinliklerinde bu yıl ilkleri gerçekleştiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Şehit Ömer Halisdemir adına futbol müsabakası düzenliyor. Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince 10 Şubat 2017 Cuma günü saat 18.00’de 12 Şubat Stadyumu’nda Onikişubat İdman Yurdu Futbol takımı ile Niğde Bor Çukurkuyu Belediye Spor Futbol takımı futbol maçı yapacaklar. 15 Temmuz Şehitleri ve Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlenecek olan futbol maçına girişler ücretsiz olup, tüm futbolsever halkımız davetlidir.

KARDEŞ TAKIMLAR İLK DEFA KARŞI KARŞIYA GELECEK

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü münasebeti ile organize edilen 15 Temmuz Şehitleri ve Şehit Ömer Halisdemir anısına gerçekleştirilecek olan Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübü- Çukurova Belediye spor maçı 10 Şubat 2017 tarihinde 12 Şubat stadyumunda oynanacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü etkinlikleri dev karnavala dönüşüyor. Her yıl profesyonelce gerçekleştirilen etkinliklere onbinlerce vatandaşın katılması beklenirken bu yıl daha farklı etkinliklerle dev organizasyona dönüşüyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi etkinlikleri gerçekleşeceği Trabzon Bulvarına 20 bin adet bayrak asarak, kenti adeta karnaval havasına büründürdü. 3 Şubat 2017 günü ‘Milli Mücadelede Maraş Sempozyumu’ ile başlayıp 12 Şubat 2017 günü tören geçidi ile bitecek programda 44 etkinlik yer alıyor. 12 Şubat Kurtuluş Bayramı kutlama etkinliklerine Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın katılmasına kesin gözle bakılırken, programlarının yoğun olmaması durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması bekleniyor.

MAÇ 12 ŞUBAT STADYUMUNDA!

Kahramanmaraş Büyükler 2. Amatör Küme takımlarından Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübü ve Çukurova Belediyespor arasında oynanacak olan futbol Müsabakası 12 Şubat Stadyumunda gerçekleşecek. Düşman işgalinin 97.yılı Münasebeti ile gerçekleşecek olan etkinlikler doğrultusunda kutlama programına dahil edilen 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Ömer Halisdemir müsabakası Büyükşehir Belediyesinin organizasyonu ile Kardeş takımlar olan Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübü ve Çukurova Belediyespor arasında 12 Şubat Stadyumunda oynanacak. 10 Şubat 2017 tarihinde Gerçekleşecek olan Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübü ve Çukurova Belediyespor arasında oynanacak olan futbol Müsabakası 12 Şubat stadyumunda saat 18.00‘de yerini alacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Yöneticisi İlker Yiyen yaptığı açıklamada; “Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübü olarak, tüm bu yaşananlar ve içerisinde bulunduğumuz şartlar birlik ve beraberliğimizi arttırarak korumamız gerekiyor. Ayrıca beraberliğimizin ve kardeşliğimizin önemini bir kez daha hatırlamak zorundayız. Bu anlamda bunu sağlamanın yolu da aziz milletimizin gösterdiği bu fedakârlıklardır. Şüphesiz ki bu vatan için bu millet için herkes bir şeyler yapmış yapmaya da devam etmiştir, ama bu vatan için bu millet için evlatlarını, eşlerini, kardeşlerini, babalarını canlarının birer parçasını feda etmenin asla bir karşılığı olmaz. Milletimizin gönlü ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin her kademesi ve kurumunun kapılarının bu fedakârlığı yapanlara daima açık olduğunu bir kez daha hatırlatmak gerekir” şeklinde konuştu. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x