Şehitler Kabirleri Başında Dualarla Yâd Edildi

Şehitler Kabirleri Başında Dualarla Yâd Edildi

Şehitliği ziyaret ederek şehitleri kabirleri başında dualarla yâd eden Başkan Güngör, “Tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz” dedi.

01 Temmuz 2023 - 03:59

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kurban Bayramı’nın ilk günü Şeyh Adil Mezarlığı’nda şehitliği ziyaret ederek şehitleri kabirleri başında dualarla yâd etti. Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de yer aldığı ziyarette, şehit mezarlarına karanfil bırakan Başkan Hayrettin Güngör, şehitliği ziyarete gelen şehit aileleri ve yakınlarının da acılarını paylaştı.

Şehitlerimizi Dualarla Andık

Şehitlik ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Mübarek Kurban Bayramı’mızın ilk günü şehir protokolümüz ve hemşehirlerimizle şehitliğimizi ziyaret ederek bu mukaddes topraklar için canını defa eden aziz şehitlerimizi kabirleri başında dualarla andık. Tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz” cümlelerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x