Şehre gram desteği olmayan Piazza AVM’nin bu tutumu ne zaman...
Reklam

Şehre gram desteği olmayan Piazza AVM'nin bu tutumu ne zaman değiştirecek?

Halka açıldığı 26 Nisan 2013 tarihinden itibaren Kahramanmaraş’ta milyonlarca insanın uğrak mekanı olan Rönesans Holding bünyesindeki Piazza AVM, 7 yıldır Kahramanmaraş’a şehrin takımı olan Kahramanmaraşspor’a gram destek vermedi. Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın bu tutumu vatandaşların tepkisini çekti.

03 Ocak 2020 - 01:05 - Güncelleme: 04 Ocak 2020 - 00:51

Ayda 1 milyon kişinin, yılda ise 15 milyona yakın kişinin ziyaret ettiği Rönesans Holding’a ait olan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezi, açıldığı günden bu yana şehrin hiçbir değerine destek vermiyor. Yılda odalar dolusu para kazanan Rönesans Holding’in sahip olduğu kazanan Kahramanmaraş Piazza AVM, ne Kahramanmaraş’a ne de Kahramanmaraşspor’a destekte bulundu.

Forma Kampanyasında Üç Maymunu Oynadı

Kırmızı Beyazlı ekibin bu yıl 50’nci kuruluş yıl dönümüne özel gerçekleştirilen forma kampanyasında adeta 3 maymunu oynayan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın bu tutumu eleştiri noktası oldu. Bunca yıl kasalarını dolduran ancak Kahramanmaraş’a yatırım konusunda ortalıkta bulunmayan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’a Maraş News ailesi olarak tek bir çağrımız var: Kahramanmaraş’a ve Kahramanmaraşspor’a yapılan yatırımlarda sizleri önlerde görmek istiyoruz.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”