Şehri rahatlatan proje

Şehri rahatlatan proje

Çevresi dağ, ova ve barajlarla çevrili Kahramanmaraş’ta çeyrek asırdır gündemde olan bir proje daha hayata geçiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un seçim beyannamesinde yer alan şehrin Önsen bölgesine açılacak köprü projesi hayata geçiyor.

27 Temmuz 2018 - 01:56

Arsa sıkışıklığı nedeniyle fiyatların tavan yaptığı Kahramanmaraş’ta, şehre yeni bir yerleşim kapısı açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç seçim beyannamesinde bulunan bir dev projeyi daha hayata geçiriyor. Başkan Erkoç köprünün yapılması için köprüye kadar gelen yolun yapılması için gayret göstermiş ve çalışmaları zaman zaman yerinde denetlemişti.

Aksu nehri üzerine yapılmaya başlanan köprü Önsen ile Şehir merkezini bir birine bağlayacak. Önsen bölgesi ile şehir merkezini 10 dakikaya indirecek yolda şuana kadar 10 bin kamyon dolgu yapıldı. Yolun tamamlanmasıyla köprünün temelleri de atılacak. Yolla birlikte köprü mesafeyi de 15 km kısaltacak. Köprü ile birlikte Önsen bölgesindeki arsa satışlarının artması ve binaların yükselmesi bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...
Yüzlerine Tükürmek Lazım Ama...