Selçuk Kaban Amedspor’le anlaştı

Selçuk Kaban Amedspor'le anlaştı

Kahramanmaraşspor’da Geçen sezon iki defa kadro dışı bırakılan ve bu sezon takıma geleceği ifade edilen ama birtürlü istikrar sağlanamayan Selçuk Kaban Amedspor ile anlaştı.

10 Ağustos 2017 - 16:20

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da geçen sezon kadro dışı bırakılan ve sezon öncesi ise gündeme gelerek Selçuk’un takıma döndüğü ifade edilmişti. Selçuk Kaban, hakkında flaş gelişme yaşandı. Kulüpten yapılan açıklamada, ‘Kahramanmaraşsporlu oyuncumuz Selçuk Kaban ile teknik heyetin raporu doğrultusunda yollar ayrılmıştır. Oyuncumuza kulübümüze verdiği ekmeklerden dolayı teşekkür eder, aile ve futbol hayatında başarılar dileriz’ denilerek yollar ayrılmıştı. Kendisine takım bulunması istenilen tecrübeli futbolcu TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler ile anlaştı.

Geçen sezon Kahramanmaraşspor forması giyen ve Almanya Bundesliga Ligi takımlarından F.C. Köln altyapısından yetişen ve Balıkesirspor, Tepecikspor da da forma giyen Selçuk Kaban yeni sezonda Diyarbekir temsilcisi Amed sportif Faaliyetler kulübünde forma giyecek. Orta saha mevkisinde görev yapan deneyimli futbolcu Kaban Amedspor ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden yapılan açıklamada, deneyimli futbolcu ile her konuda anlaşmanın sağlandığı bildirildi. Açıklamada, başarılı futbolcunun Kocaeli Kartepe’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımla birlikte çalışmalar başladığı belirtildi. Açıklamada, yeni transferin Amed Sportif Faaliyetler camiasına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

 

AMED SPORTİF FAALİYETLER KONDİSYON ÇALIŞTI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerin Kocaeli Kartepe’de yaptığı üçüncü etap hazırlık kampı devam ediyor. Günde çift idman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil kırmızılı beyazlı ekipte, hiçbir eksik bulunmuyor. Amed Sportif Faaliyetler, yeni sezon hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kocaeli Kartepe’de, teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan idman, sabah salonda kuvvet çalışması ile başladı.Amed Sportif Faaliyetler antrenmanı, sahada 20 dakikalık aerobik koşu ile tamamladı. Diyarbakır temsilcisi, yeni sezon hazırlıklarına bugün Kocaeli Kartepe’de yapacağı antrenman ile devam edecek olurken yeni transfer Selçuk Kaban’da yeni takımı ile idmana çıktı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı