Şenliğin Şampiyonları Efsane ve Böcekler

Şenliğin Şampiyonları Efsane ve Böcekler

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü ile Ortaklaşa düzenlenen 3x3 Takımını Kur Gel Sokak Basketbolu şenliğinde şampiyonlar belli oldu.

25 Mayıs 2017 - 14:23

Aliye İzzet Begoviç Parkında toplamda 15 Erkek takımları 10 kız takımları olmak üzere 25 takım, 100’ün üzerinde sporcunun mücadele ettiği şenlikte şampiyon olmak için kıyasıya yarışıldı. Basketbolun tabana yayılması anlamında önemli organizasyonlardan biri olan ve her yıl binlerce kişinin tutkuyla izlediği sevdiği spor branşı olan basketbolun ilimizde farkındalığının oluşmasına katkı sağlayacağı düşüncesiyle Türkiye Basketbol Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü tarafından organize edilen 3x3 Basketbol şenliği 21 Mayıs tarihinde Aliye İzzet Begoviç Parkında saat 15.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirildi. Kıyasıya geçen karşılaşmalarda yarı final ve final karşılaşmaları sporcular kadar aileleri de etkiledi.

 

İÇERDE SPORCULAR, DIŞARIDA AİLELER TER DÖKTÜ

Basketbolun tabana yayılması anlamında önemli organizasyonlardan biri olan ve Aliye İzzet Begoviç parkında gerçekleştirilen 15 Erkek takımları 10 kız takımları olmak üzere 25 takım, 100’ün üzerinde sporcunun mücadele ettiği şenlikte içerde sporcular, dışarıda Aileler ter döktü. Nihayetinde Erkeklerde 1. Böcekler 2.Kipaş kızlarda İse 1. Efsane 2.Akademi Kızlar Takımları dereceye girdiler.

 

“HEM ŞENLİK HEM BASKETBOL YAŞANDI”

Tüm Sporcuların velileriyle katıldığı etkinlik olduğunu birbirinden zevki maçlara sahne olan mücadeleler hakkında açıklamalarda bulunan Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı, “19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetler Ve spor il müdürlüğümüzün düzenlediği 3x3 Sokak Basketbolu (streetball) turnuvasının sporsever halk tarafından özveri ile izlendiğini görmüştük. Buna istinaden Türkiye Basketbol Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü ile Ortaklaşa düzenlenen 3x3 Takımını Kur Gel Sokak Basketbolu şenliğinde kazanan dostluk ve Basketbol oldu. 2003-2004-2005 doğumlu sporcularımıza yönelik şenliğimize kız erkek kategorilerinde 3+1 şeklinde takımlar kurarak hem şenliğin hemde basketbol oynamanın tadını çıkardılar. Spor yapan bireyler sağlıklı huzurlu mutlu olur sloganımızdan hareketle bizleri yalnız bırakmayarak şenliğimize katılan başta velilerimize Spor İl Müdürümüz Sayın Ali İhsan Kabakçı'ya Onikişubat Spor İlçe Müdürümüz Kadir Gemci bey'e Spor şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci Bey'e Gençlikspor antrenörlerinden Emin'e Doğan’a Büyükşehir Belediye Antrenörlerinden Sefa Alabacak'a Ailelerin yoğun Katılım Gösterdiği turnuvada Büyükşehir belediyemiz sunduğu ses sistemi desteği ve Aliya İzzetbegoviç parkını bizlere açtığı için Fatih Mehmet Erkoç Başkanımıza Teşekkür ediyoruz. Pankartlarımıza yardımcı olan bizleri yalnız bırakmayan Mehmet Çanak hocamıza Ayrıca teşekkür ederim. Fotoğraflar İçin Bugün gazetesi İlker yiyen bey'e teşekkür ederiz. Organizasyonun Kahramanmaraş’ta ilgi gördüğünü görmek bizleri mutlu etti. Oynanan maçların yanı sıra birbirinden güzel ve heyecanlı aktiviteler ile renklenen etkinlikte, Kahramanmaraşlı basketbol severler güzel bir hafta sonu yaşadığını düşünüyorum. Kahramanmaraş Basketbol’u olarak çok önemli günler bizleri bekliyor. Hep birlikte bu camianın adını layık olduğu yerlere duyuracağız. Hepimiz bir aileyiz ve bu camia için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Şehrimizdeki basketbol adına eksikliğini gidermek için çalışıyoruz. Kulüpler, hakemler, sporcular olarak biz bir bütünüz ve iyi bir aileyiz. Basketbolun gelişimi için şehrimizde çok sayıda müsabakalar organize edeceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın