Sezal, Milletvekili Aday adaylığı başvurusunu yaptı

Sezal, Milletvekili Aday adaylığı başvurusunu yaptı

Mehmet Cihat Sezal, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

29 Nisan 2018 - 10:24

Sezal, 27. Dönem milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Aday adaylığına ilişkin AK Parti İl Binası’nda bir toplantı düzenleyen Mehmet  Cihat  Sezal, aday adayı olduğunu duyuran Sezal, partisinin vereceği her görevi AK Partiye hizmet bilinci ile yapacağını belirtti.

“Şehrimizin, davamızın partimizin bu süreci içerisinde en iyi şekilde çıkacağından inancım tam” diyen Sezal: “Partiye bütün dava arkadaşlarım ile aynı ölçüde onlardan fazla değil, bir emeğim geçti. Bu süreç çok hızlı oldu. Seçim süreci malumunuz hızlı belirlendi. Bende büyüklerim ve arkadaşlarım ile istişare ederek, istifa edip bu göreve talip olmayı düşündüm; bu konuda genel merkezimize bir başvuru yaptım. İl başkanımız vasıtasıyla bunu uygun gördüler. Bu sürece dahil olabileceğimi söylendi” dedi.

Sezal, konuşmasının ardından, adaylık için gerekli evraklarını AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muhammed Necmettin Sertpolat'a teslim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x