Sezal: “Vekillik bizim için makam değil, görevdir”

Sezal: “Vekillik bizim için makam değil, görevdir”

Kahramanmaraş’ın yeni Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, AK Parti’nin Kahramanmaraş’taki seçim ofisini ziyaret ederek önemli mesajlar verdi. Sezal; “Gençlerimizin daha dik durması, ülkeye sahip çıkması gerekiyor” dedi.

27 Haziran 2018 - 03:55

24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti Kahramanmaraş milletvekili olan Mehmet Cihat Sezal, AK Parti’nin Kahramanmaraş’taki seçim ofisini ziyaret etti.

Vatandaşların 24 Haziran’da gerekli yerlere gerekli mesajları verdiğini dile getiren AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Cihat Sezal, şunları dile getirdi: “Seçimleri kazandığımız için sevinçliyiz. Zor ve hızlı bir süreçten geçtik ve elimizden geleni yaptık. 15 yıldır AK Parti hükümetleri hizmetlerini devam ettiriyor. Türk tipi parlamenter denen sistem her dönem ağır badireler atlatmış, zaafları ve açıkları olan bir sistemdi. Ne kadar iyi yönetilirseniz yönetin muhakkak kötü niyetli şeyler bu sistemin içerisine sızabiliyor. Bu zaafı 15 Temmuz’da çok iyi gördük ve bu milletin silahları ile bu milletin evlatları ile bu ülkeyi vurdular. Ama çok şükür biz bunlara müsaade etmedik. Recep Tayyip Erdoğan hizmetlerinin yanı sıra, bu millete yeniden millet olma şuurunu bilincini kazandırdı. 15 Temmuz’da gerçekleştiremedikleri durumu bu seçimlerde gerçekleştirmek isteyenlere milletimiz yine izin vermedi. Bundan sonra Türkiye’nin önü açık. Vekillik bizim için sadece makam değil, görevdir. Alnımızın akı ile bu görev bilincinden ayrılmadan vatanımız ve milletimiz için canla başla mücadele edeceğiz. Bundan sonraki süreçte gençlerimize büyük işler düşüyor. Gençlerimizin daha dik durması, ülkeye sahip çıkması gerekiyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 7 Kişi Yaralandı
Türkoğlu'nda Meydana Gelen Silahlı Kavga Sonucu 1 Kişi Hayatını...