Shiba Inu’da "Sıfır Silme" Operasyonu Dikkatleri...

Shiba Inu'da "Sıfır Silme" Operasyonu Dikkatleri Çekti!

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, Shiba Inu’da (SHIB) yaşanan ve fiyatı da etkileme potansiyeli olan son gelişme hakkında bir yazı hazırladı.

31 Ekim 2023 - 12:56 - Güncelleme: 31 Ekim 2023 - 12:57

“Sıfır Silme” Ne Anlama Geliyor?

Shiba Inu (SHIB) dünyası, popüler altcoin'in fiyatından bir sıfır daha silinmesi ihtimaline odaklandı. COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de ifade edildiği gibi kripto diline aşina olmayanlar için bir altcoin’de “sıfırı silmek”, on katlık fiyat artışına ve ondalık virgülünü sağa kaydırmayı ifade etmektedir. Bu dönüm noktası, büyümenin önemli bir sembolü olmakla birlikte, Shiba Inu dünyasında büyük heyecan yaratıyor. Meraklılar bu durumu altcoin’in potansiyelinin ve genişleyen kabulünün bir kanıtı olarak görüyor.

Öte yandan 2021’in sonlarında SHIB‘in fiyatında kayda değer bir artış olmuş ve fiyattan sürekli olarak sıfırlar silinmişti. O dönem, hem bireysel yatırımcılardan hem de kripto para piyasasının genelinden büyük ilgi gördüğü için altcoin özellikle dikkate değerdi. Bireysel yatırımcıların artan ilgisi, artan medya ilgisi ve spekülatif ticaret gibi faktörlerin bir araya gelişi SHIB’in fiyatını yeni zirvelere taşımıştı.

Ayrıca SHIB’nin son fiyat artışında çeşitli faktörler etkili oluyor. Kripto para piyasasının geneli kısmen bir spot Bitcoin ETF’sinin onaylanacağı ihtimali üzerine toparlanma belirtileri gösteriyor. Hafta sonunda Bitcoin’in (BTC) fiyatı bir kez daha 35 bin dolar seviyesini aşmaya çok yaklaştı.

Shiba Inu (SHIB) Neden Dikkat Çekti?

SHIB, Shiba Inu ekosisteminin ana token'ıdır ve merkezi olmayan, topluluk tarafından yönetilen bir para biriminin gücünü dünya çapında milyonlara ulaştırmaktadır. Ethereum tabanlı SHIB token, 2020'nin sonlarındaki başlangıcından bu yana dünya çapında bir fenomen haline geldi ve şu anda yüzlerce yerde doğrudan veya üçüncü taraf aracılar aracılığıyla bir ödeme şekli olarak kabul ediliyor.

Shiba Inu coin, Ağustos 2020'de "Ryoshi" takma adıyla anonim olarak oluşturuldu. Ryoshi, kendisi hakkında hiç kimse olduğunu ve önemli olmadığını ve başarılı olsa bile kimliğini ortaya çıkarma çabalarının yetersiz kalacağını söylüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x