Sıla, Orhan Veli’nin şiirine ses veriyor

Sıla, Orhan Veli’nin şiirine ses veriyor

OPPO, geçtiğimiz kasım ayında ünlü şarkıcı Sıla ile yaptığı ve büyük ses getiren iş birliğinin ardından, yeni reklam filmini yayınlamak için geri sayıma başladı.

20 Aralık 2019 - 00:07

Sıla’nın rol aldığı OPPO reklam filminin ikincisinin ilk görüntüleri, ünlü şarkıcının 6 Aralık’ta İstanbul’da verdiği konserde seyirciyle paylaşıldı. Türk edebiyatının en büyük şairlerinden Orhan Veli’nin bir şiirinden bölümlerin olduğu sahneler, seyircilerde büyük bir heyecan yaratırken, yeni reklam filmi için geri sayım da başlamış oldu. 

Sıla’ya OPPO’nun yeni reklam filminde eşlik eden, her biri kendi alanında başarılı ve sevilen isimler; ünlü model Didem Soydan, ünlü oyuncular Hakan Kurtaş ve Uraz Kaygılaroğlu sosyal medyada bir geri sayım kampanyası başlattı.

Üç ünlü isim de kişisel Instagram hesaplarından, Orhan Veli’nin en güzel şiirlerinden “Bir iş var”ın dizelerini paylaşarak “Bir iş var bu işin içinde…bekleyin!” mesajını verdi.

Sıla’nın Didem Soydan, Hakan Kurtaş ve Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte yer aldığı OPPO’nun “Bir iş var bu işin içinde” yeni reklam kampanyası 16 Aralık Pazartesi gününden itibaren televizyon kanallarında, sinemalarda ve dijital mecralarda gösterilmeye başlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü