Simya Kolejinden kar karnavalı!

Simya Kolejinden kar karnavalı!

Simya Koleji Kahramanmaraş'ın tanıtımına destek olmak ve öğrencilere motivasyon sağlamak amacı ile düzenleyecekleri Kar Karnavalı'nı basın mensuplarına anlattı.

07 Mart 2018 - 00:52

Simya Koleji Genel Müdürü Muhammet Kasap yaptığı açıklamada, ''Öncelikle dün Afrinde şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Türk milletine ve ailelerine sabır diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum'' diyerek sözlerine başladı. Simya Eğitim Kurumları olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Akdo işbirliğiyle ikincisini düzenleyecekleri karnaval büyük bir heyecanla beklediklerini söyledi.

Karnavaldaki amaçlarına değinen Kasap, ''Hem Kahramanmaraş’ın tanıtımına destek olmak hem de Yedi Kuyularda ki güzellikleri ulusal ve uluslararası platforma taşımak istiyoruz. Biz bundan dolayı bütün velilerimizi, Kahramanmaraş halkımızı bu güzel programa bekliyoruz'' dedi.

Programda canlı müzik etkinliği düşüdüklerini belirten Muhammet Kasap, Afrin'den gelen acı haber sonrası bu eğlence kısmını programdan çıkarmış olduklarını söyledi. Program ile ilgili olarak, ''Atlı kızak yarışmalarımız var. Bilim yarışmalarımız var. Karnaval var, kardan adam yarışması var. Bunun gibi kırka yakın yarışmalarımız var. Ve öğrencilerimizde bir yıldan beri bu güzel yarışmalara hazırlanıyorlar'' diyerek sözlerini tamamladı.

Konu ile ilgili olarak konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürü Mustafa Semerci, ''Yedi Kuyular mevkiinde güzel bir kayak tesisi yapıldı. Dolayısıyla bu kayak merkeziyle birlikte Kahramanmaraş’ın adı hem turizmde hem de sosyal medyada yankılanmaya başladı'' dedi.

Yedi Kuyular Kayak Merkezinin Türkiye’ye hitap eden bir tesis haline geldiğine değinen Semerci, ''Akın akın bölgeden insanlar geliyorlar. Bu Kahramanmaraş’ın tanıtımına katkı sağlıyor. Hem de orada güzel etkinliklere ev sahipliği yapma imkânı buluyoruz. Bunlardan bir tanesi de Simya Okullarımızın geçen yıl yapmış olduğu Kar Karnavalı dediğimiz karton kızak yarışmasıyla başlayan bir etkinlikti. Bu yıl ikincisini yapmayı talep ettiler. Bizlerde bu güzel tesisimizde bu etkinliği yaparak, onlara destek verdik'' diyerek bölgeden gelecek olan insanlara da tesis tanıtımının sağlanmasını amaçladıklarını söyledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü