Sitemde spor ve sahura kadar spor başlıyor

Sitemde spor ve sahura kadar spor başlıyor

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ramazan süresince yapılacak etkinlikler ile Basketbol, Futbol, Voleybol, Badminton ve Tenis sporu benimsetilecek.

12 Haziran 2017 - 15:48

Önümüzdeki günlerde Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ramazan süresince yapılacak etkinlikler kapsamında Sitelerde Sitemde Spor adı altında spora uygun sitelerde site sakinleri ile spor faaliyetlerinde bulunulmasına karar verildi. Bu kapsamda 13, 15 ve 20 Haziran tarihlerinde 3 sitede Hem Basketbol Hemde Futbol turnuvaları düzenlenecek. Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ramazan süresince yapılacak etkinlikler kapsamında Parklarda ise sahura kadar spor adı altında tespit adilen parklarda, parklarda bulunan vatandaşlara yönelik onlarla beraber spor faaliyetlerinde bulunulmasına karar verildi. Bu kapsamda 17 ve 18 Haziran tarihlerinde 2 Parkta Hem Basketbol Hemde Futbol hemde Tenis ve Badminton turnuvaları düzenlenecek.

İLK MEŞALEYİ BASKETBOL YAKTI

Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş Basketbol il Temsilciliği ve Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü kapsamında Odadan çık sitede hayat var projesi yaygınlaştırılmıştı. Bu bağlamda Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Basketbol İl temsilciliği kurullarıyla birlikte tek vücut halde basketbolun gelişmesi adına ne gerekiyorsa yapılması basketbola olan ilgi ve alakayı geri getirme çabası içerisinde Odadan çık sitede hayat var etkinliği ile Basketbol turnuvaları düzenliyor. Kahramanmaraş’ta son dönemlerde ilgi gören Basketbol da sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı. İl Temsilciliğine Mustafa Dağlının getirildiği Basketbol ivme kazanmaya başladı. Kahramanmaraş’ta Basketbolun ilerlemesi adına farkındalık yaratmaya çalışan Basketbol İl Temsilciliği adına konuşan Başkan Mustafa Dağlı, “Basketbol il temsilciliği olarak bu kutlu görevi ifa eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu çalışmaların artarak devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve başlattığımız turnuvayı her hafta farklı alanda icra edip gençlere Basketbol sporunu sevdirmeyi planlıyoruz” ifadesini kullandı.

İŞTE; SİTEMDE SPOR VE SAHURA KADAR SPOR PROĞRAMI

Bunlarla ilgili olarak Büyükşehir ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri yukarıda bahsedilen spor faaliyetlerine uygun yerleri tespit etmiş ve aşağıda yazılı olan spor faaliyetlerinin yapılmasına karar verildi.

SİTEMDE SPOR

İPEK YOLU SİTESİ

YAPILACAK FAALİYETİN ADI: BASKETBOL-FUTBOL

FAALİYETİN TARİHİ: 13 HAZİRAN 2017

FAALİYETİN SAATİ: 21.00

YEŞİLVADİ SİTESİ

YAPILACAK FAALİYETİN ADI: BASKETBOL-FUTBOL

FAALİYETİN TARİHİ: 20 HAZİRAN 2017

FAALİYETİN SAATİ: 21.00

DREAM SİTESİ

YAPILACAK FAALİYETİN ADI: BASKETBOL-FUTBOL

FAALİYETİN TARİHİ: 15 HAZİRAN 2017

FAALİYETİN SAATİ: 21.00

SAHURA KADAR SPOR

ALİYA İZZETBEGOVİÇ PARKI

YAPILACAK FAALİYETİN ADI: BASKETBOL-FUTBOL-TENİS

FAALİYETİN TARİHİ: 17 HAZİRAN2017

FAALİYETİN SAATİ: 21.00

MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI

YAPILACAK FAALİYETİN ADI: BASKETBOL-FUTBOL-VOLEYBOL-TENİS-BADMİNTON

FAALİYETİN TARİHİ: 18 HAZİRAN2017

FAALİYETİN SAATİ: 21.00

(HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x