Siyasetin uğrak yeri Kapalı Çarşı’da Yeniden Refah Partisi...

Siyasetin uğrak yeri Kapalı Çarşı’da Yeniden Refah Partisi coşkusu

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Akpınar Ankara’daki aday tanıtım toplantısı sonrası seçim startını Kapalı çarşıda verdi.

19 Şubat 2024 - 17:06

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Ankara’daki Aday Tanıtım Toplantısı’nın ardından düzenlediği binlerce kişilik konvoyla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi, belediye başkan adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına Kapalıçarşı ve Uzunoluk Caddesi’ndeki esnaf ziyaretleri ile başladı. Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıl dönümünde Bektutiye Camii düşmana ilk kurşunu atan milli mücadele kahramanı Sütçü İmam’ın kabir ziyaretiyle başlayan program esnaflar ziyaret edilerek devam etti. Esnaflar ve halk Yeniden Refah Partisi’nin adaylarına büyük ilgi gösterirken, ‘Artık değişim’ diyerek desteklerini iletti. Esnaf ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar, kendilerinin kazanması durumunda kaybedenin olmayacağını ve kazananın Kahramanmaraş olacağını söyledi.

“KAHRAMANMARAŞ’A YENİDEN REFAHLI GÜNLER GELECEKTİR”

Kahramanmaraş’a Yeniden Refahlı günlerin geleceğini kaydeden Aydoğar, “31 Mart yerel seçimleri için Kahramanmaraş’ta ilk seçim startını tarihi Kapalıçarşı’mızda verdik. Sizlerin de malumudur ki depremde yerle bir olan şehrimizde esnaflarımızın yoğun olduğu sadece elimizde Kapalıçarşı’mız kaldı. Biz de hem Kahramanmaraş’ın ekonomisini yerinde analiz edebilmek hem de hemşerilerimizle bir arada olabilmek için Kapalıçarşı’mızda seçim startını verdik. Her zaman söylediğimiz gibi Yeniden Refah Partisi olarak, biz siyasete nezaket getireceğiz ve zarafet getireceğiz. Aynı zamanda bizim kazandığımız hiçbir seçimde kaybeden kimse olmaz. Kazanan Kahramanmaraş olur. Bu vesileyle bizlere eşlik eden ve bizleri ağırlayan Kahramanmaraşlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah Kahramanmaraş’ımızda ‘Yeniden Refahlı’ günler gelecektir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın