Sokak köpeklerinin saldırdığı çocuk hastanelik oldu
Reklam

Sokak köpeklerinin saldırdığı çocuk hastanelik oldu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak yaralanan 9 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

30 Ocak 2015 - 17:34

Akşam saatlerinde Esentepe Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynayan 9 yaşındaki B.A., çok sayıda sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Çevredeki vatandaşlar tarafından köpeklerin elinden kurtarılan çocuk, Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Özellikle karın ve sırt bölgesinden yaralanan ve vücudunun bazı bölgelerine dikiş atılan B.A.’nın tedavisi sürüyor.

Bu saldırıların ilk olmadığını belirten vatandaşlar, “Sadece Esentepe Mahallesi’nde değil, şehrin farklı noktalarında sürüler halinde gezen sokak köpekleri var. Bunlara karşı bir tedbir alınmaz ise can kayıplarının olmasına kimse engel olamaz” dediler. (İHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mehmet Ali Akben, KMTSO Yüksek İstişare Kurulu’nda
Mehmet Ali Akben, KMTSO Yüksek İstişare Kurulu’nda
Kahramanmaraş’ta 17 Yaşındaki Genç Evinde Ölü Bulundu
Kahramanmaraş’ta 17 Yaşındaki Genç Evinde Ölü Bulundu