Sokaklarda uyuşturucu operasyonu!

Sokaklarda uyuşturucu operasyonu!

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından Uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik iki ayrı operasyon yapıldı. Her iki operasyonda 4 kullanıcı şahıs ve 3 uyuşturucu satıcısı yakalandı.

07 Mayıs 2018 - 04:40

Alınan bilgiye göre, Perşembe günü Narkotik şubeye bağlı polis ekipleri sokaklarda yaptığı takiplerde il olarak uyuşturucu satıcısı A.K.'yı takibe aldı. Üzerinde bonzai ile yakaladığı satıcıyı gözaltına alan polis ekipleri, kullanıcı şahısları da tespit ederek suçüstü yaptı. Düzenlenen ikinci operasyonda narkotik polisleri T. E. ve Ç.Y. isimli uyuşturucu satıcısı şahısları takibe aldı ve evlerinde uyuşturucu madde ele yakaladı. 

Sokakta suçüstü yapılan operasyonlarda 4 kullanıcı üzerinden 24 adet captagon hap, 1 paket 0,24 gram metamfatamin, 2 satıcı üzerinden ve ikametlerinden 211 adet captagon hap, satışa hazır 34 paket toplam 8,12 gram metamfatamin, satışa hazır 10 paket toplam 18 gram takoz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Başkan Toptaş’tan Turizm Haftası mesajı
Başkan Toptaş’tan Turizm Haftası mesajı