Sosyal Medya’dan Mesaj attı yardım istedi

Sosyal Medya’dan Mesaj attı yardım istedi

Elbistan’da yaşayan yaşlı bir vatandaşın evinde su tesisatında çıkan arızaya, Elbistan Belediyesi ekipleri müdahale ederek giderdi.

14 Nisan 2020 - 02:24

Sokağa çıkma yasağının uygulandı Elbistan’da yaşayan yaşlı bir vatandaşın evinde su tesisatı patladı. Bunun üzerine Mersin’de yaşayan kızı, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’e mesaj atarak yardım istedi.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ise sorunun hızlı bir şekilde çözülmesi için ekiplere talimat verdi ve arıza giderildi.

Koronavirüs (Covid 19) ile her alanda mücadele eden Elbistan Belediyesi, insan odaklı hizmetlerini de aksatmadan sürdürüyor. Elbistan’da sokağa çıkma yasağının başladığı ilk gün akşam saatlerinde 68 yaşındaki Durdu Mehmet Uzun’un evinde su tesisatı patladı. Evde yalnız yaşan Uzun, bu durumu Mersin’de yaşayan kızına bildirdi. Uzun’un kızı ise sokağa çıkma yasağı nedeniyle her hangi bir tesisatçı bulamayınca, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’e sosyal medya hesabından “Merhaba Mehmet Bey, Mersin’den yazıyorum size. Babam 68 yaşında kronik hastalığı var. Elimizden geldiği kadar buradan yardımcı oluyoruz. Fakat şu anda evinde su tesisatı ile ilgili sorun yaşıyor. Lütfen ekiplerinizden yardım rica ediyorum” diye mesaj attı. Mesajı gören Başkan Gürbüz, ekiplerine sorunun hızlı bir şekilde çözülmesi için talimat verdi. Ekipler mesajı atan kızı ile iletişime geçerek Uzun’a ulaştı ve evine gitti. Ekipler virüse karşı gerekli tedbirleri alarak hemen tamirata başladı ve tesisattaki sorunu giderdi.

Çalışmalar sonrası Durdu Mehmet Uzun, başta Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederek “bu günde beni yalnız bırakmadığınız için hepinizden Allah razı olsun” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x