Sözün bittiği yerdeyiz

Sözün bittiği yerdeyiz

Kahramanmaraş Yerel Amatör Küme Büyükler Ligi B Grubu Lideri Pazarcık Aksuspor Başkanı Adnan Pınarbaşı, Elbistanda yaşanılan olaylar karşısında üzgün olduğunu ifade ederek, “Sözün bittiği yerdeyiz” diyerek sitem etti.

17 Ocak 2017 - 10:55

1. Amatör Küme B Grubunda Liderliği hesaplayan Elbistan- Pazarcık Derbisinde olaylar çıktı. Kahramanmaraş 1. Amatör Lig de önemli bir maç oynandı. Üst sıraları hedefleyen iki takımın maçında olaylar çıktı. Bir anda başlayan gerginlik kavgaya dönüştü. Elbistanspor – Pazarcık Aksuspor maçında çıkan olaylar sonrasında Pazarcık Aksuspor Başkanı Adnan Pınarbaşı’nın kardeşi Ökkeş Pınarbaşı başına isabet eden taşla yaralandı. Olaylara Polis müdahale etti ve Pazarcık taraftarını sahanın diğer kısmına götürdü.

“BİZ BURAYA SAMİMİ DUYGULARLA GELMİŞTİK”

Biz Elbistan’a samimi duygularımızla geldik ama burada taşlarla, sopalarla karşılandık. Hatta bize tribünlerde yer bile vermediler tarlada maç izledik. Biz buraya samimi duygularla geldik ama gördüğümüz muamele ortada. Maalesef yaşanmaması lazımdı ama yaşandı. Biz Pazarcık ilesine gelen takımları çiçeklerle karşılayıp başköşede oturturken onlar bize tarlayı layık gördü. Elbistan takımı Pazarcık’a gelecek ve biz yine kendilerini çiçeklerle karşılayacağız. Biz misafirperverliğimizi her zaman olduğu gibi göstereceğiz. Elbistanda yara almamız, taşlar, sopalar yememiz bizi holiganlaştırmaz. Elbistanspor camiasına yaşanan olayları yakıştıramadım. Bir kez daha Elbistanspor’u ve taraftarını şu centilmenlikten dolayı kutluyorum” diyerek sitem etti. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...