Sular Sağlık Grubundan istihdama büyük destek!
Reklam

Sular Sağlık Grubundan istihdama büyük destek!

Kahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesi ve Özel Sular Hayat Hastanesi, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü ile yapılan protokol sonucu mevcut istihdam sayısına 43 kişi daha ekledi.

31 Ekim 2019 - 19:20

Kahramanmaraş’ta sağlık alanında faaliyet gösteren ve kentin öncü kuruluşlardan biri olan Özel Sular Vatan Hastanesi ve Özel Sular Hayat Hastanesi, kentin istihdamına da büyük katkı sağlıyor. Bu kapsamda Özel Sular Vatan Hastanesi ve Özel Sular Hayat Hastanesi ile Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü arasında bir protokol imzalandı.

 İmzalanan protokol sonucu iki hastane 43 kişiye daha iş imkanı sağlarken, istihdam sayısını daha da artırdı.

“43 kursiyerimiz başlayacak”

Sular Otel’de düzenlenen programda konuşan Özel Sular Vatan Hastanesi Başhekimi Dr. Kemal Yüzbaşıoğlu , “İŞKUR ile düzenli yaptığımız eğitim programları çerçevesinde, 2019 yılı içinde iş başı eğitim programının ilki gerçekleşiyor. Bu program da 43 tane kursiyerimiz 3 ay boyunca anlaşma gereği işe başlama eğitimi alacaklar. Bu program en son geçen yıl Ekim ayında yapılmıştı. O program bittikten sonra yüzde 80’ine yakın kişi hastanemizde çalışmaya devam ediyor. Bu yıl da 2019’un ilk iş başı eğitim programını İŞKUR ile birlikte düzenlediğimizde 43 kursiyerimiz başlayacak. Kursiyerlerimize 6 branşta farklı branşlar da hastanelerimizde iş başı eğitimini başlatacaklar. İş başı eğitimin sonunda da inşallah hastanemizde çalışmaya devam edecekler. Ben bu anlamda sular sağlık kurumunun istihdama destek programları çerçevesinde sağlık alanın da hep elinden geleni yaptığına inanıyorum. Kahramanmaraş’ımız için hayırlı olsun diyorum.”dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x