Taha Balcı Hastanelik Oldu

Taha Balcı Hastanelik Oldu

Kahramanmaraşspor’unda bir dönem formasını terleten ve şuan PTT 1. Lige çıkma çabası için Play-off maçlarına çıkan Hatayspor’da tecrübeli oyuncu Taha Balcı maçta sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

08 Mayıs 2017 - 13:17

Şampiyon olma yolunda elindeki şansı değerlendirmek için, hafta boyunca çalışmalarını sürdüren Hatayspor, play-off ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonuspor’a  1-0 mağlup oldu.

2011-2012 futbol sezonun devre arasında 1461 Tranbozspor’dan kiralık olarak Kahramanmaraşspor’a geçici transfer olan etkili forvet oyuncusu Taha Balcı, daha sonra Kahramanmaraşspor’a kattığı değer ve gösterdiği performansla o sezonun sonunda bonservisi ile birlikte tamamen Kahramanmaraşspor’un oyuncusu olmuş, Kahramanmaraşspor’da 3. Ligden 2. Lige yükselmişti. Kahramanmaraş formasıyla 3. Ligde 14 maça çıkmış ve 3 gol atmıştı. Kahramanmaraşspor’un 3. Lig play-off maçlarında da bir maçta forma giymiş ve play-offlar sonucunda şampiyonluk yaşayarak 2. Lige çıkmıştı. Sezon sonunda bonservisi ile birlikte tamamen Kahramanmaraşspor’un futbolcusu olan 1.84 boyundaki forvet oyuncusu Taha Balcı, 1,5 yıl formasını terlettiği Kahramanmaraş formasıyla 2. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 32 maçta 14 gol atmıştı. 2011-2012 sezonunda Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Ligine çıkmasında büyük pay sahibi olan Balcı, 2012-2013 futbol sezonunun sonunda sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edilmişti. 2013-2014 sezonunda da tekrar 1461 Trabzon Spora dönen Taha Balcı, oradan da Altınordu’ya transfer olmuştu. Şuanda 2. lig takımlarından Hatayspor forması ile ter döken Balcı, Kastamonuspor maçında hastanelik oldu. Karşılaşmanın 11. dakikasında rakip ceza sahasında rakip oyuncunun darbesiyle kanları içerisinde kalarak kafası yarılan Taha Balcı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yarım saatlik tedavi sonrası tekrar Stada dönen Taha Balcı’nın durumunun iyi olduğu başına dikiş atıldığı öğrenildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Hatayspor’un santrforu Taha, Kastamonu maçı ilk yarısında rakibiyle girdiği hava mücadelesi sırasında kafa kafaya çarpıştı, kanlar içinde yerde kaldı, ambulansla hastaneye kaldırıldı, kafası sargıya alındı ve MR’ı çekildi. Kırık ya da çatlak yok, ancak kanama olasılığına karşı tedavi sürecek. Taha, götürüldüğü hastanede tedavi ve MR çekimi ardından sahaya döndü, maçın son dakikalarını ise kulübedeki arkadaşlarının yanında, aynı heyecanı yaşayarak tamamladı

TAHA SAKATLANINCA HATAYSPOR AVANTAJI KAYIP ETTİ

Şampiyonluk yolunda son derece önemli bir virajda avantaj kaybeden temsilcimiz Hatayspor, umutları bir sonraki maça bıraktı. Maçın ilk dakikalarında hakemin vermediği penaltı saç baş yoldurdu. Tecrübeli takım Kastamonuspor karşısında kayda değer bir pozisyon bile yaratamayan Bordo-Beyazlılar yakaladığı fırsatları da değerlendiremedi. Hatayspor, yakaladığı serbest vuruşlardan, köşe vuruşlarından da hiçbir sonuç alamadı. 11 . dakikada Hatayspor’un gol silahı Taha Balcı’nın sakatlanarak çıktığı oyunda, her geçen dakikada performans düştü. Yapılan ataklara karşı, büyük hatalar yapan Hatay temsilcisi, umutları zora soktu.  Caner, Selim, Mithat’ın çabaları da sonucu değiştirmeye yetmedi. 48.dakikada yakaladığı pozisyonu çok iyi değerlendiren Kastamonuspor, Hasan Ayaroğlu ile 1-0 öne geçti.

RÖVANŞ 8 MAYIS’TA KASTAMONU’DA…

Sahasında 1-0 mağlup olan Hatayspor, 8 Mayıs 2017 Pazartesi (Bugün) günü deplasmanda rövanş maçına çıkacak. Ev sahibinin avantajlı başlayacağı maçta, temsilcimiz tur için mücadele edecek. Saat 16.00’da başlayacak mücadelede çeyrek finalist belli olacak. (HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x