"Tarihimizdeki zaferler gücümüzün en büyük ispatıdır”

"Tarihimizdeki zaferler gücümüzün en büyük ispatıdır”

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

17 Mart 2019 - 22:40

Vali Özkan, “Tarihimizdeki zaferler, vatan ve bağımsızlık söz konusu olunca milletimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının en büyük ispatıdır” dedi.

Milletimizin vatan sevgisi, iman gücü, azmi ve kararlılığı sayesinde kazanılan Çanakkale Zaferi, istiklalimize vesile olduğunu ifade eden Özkan sözlerini şöyle devam etti: “Tüm imkânsızlıklara rağmen milletimizin Çanakkale’de sergilediği birlik ve beraberlik ruhunu, Yüce Türk Milleti olarak gelecek nesillere aktarmak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz, birlik ve beraberliğimizin, vatan ve millet sevgisinin en güçlü kahramanları olarak daima milletimizin gönlünde olacaklardır.

Bizler de kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizin emaneti devletimizi ve milletimizi her türlü işgal, tehdit ve darbe girişimine karşı canlarımız pahasına da olsa korumaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle Şanlı Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümünü kutluyor ve vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin manevi huzurunda tazimle eğiliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x