Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, “Kara kutu incelenecek”
Reklam

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, “Kara kutu incelenecek”

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi Ilıca Mahallesi Almalı mevkiinde çıkan orman yangınına müdahale sırasında düşen uçağın enkazında incelemelerde bulundu.

17 Ağustos 2021 - 04:48

Enkazın bulunduğu noktada incemeler sonrası Kahramanmaraş Valiliğini ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gazetecilere açıklamada bulundu.

Pakdemirli, açıklamasında; “Elbette daha fazla açıklama yapmak isteriz ama teknik incelemenin bitmesi bunlar son derece önemli. Kara kutunun ve diğer çevresel incelemenin kaza kırım ekipleri tarafından incelenmesiyle birlikte daha fazla bilgiye ulamamız halinde gerekli merciler, incelemenin sonuçlarıyla ilgili bilgiler verecektir. Enkazın bulduğu noktayı milletvekillerimizle beraber inceleme yaptık. Enkazdan geriye çok fazla bir şey kalmamış durumda. Tekrar söylüyorum başımız sağ olsun. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim memleketimizi bu ve buna benzeri felaketlerden korusun” dedi.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Rusya’dan kiralanan yangın söndürme uçağı alevlere suyu bırakmasının ardından tekrar yükselme başladığında dağlık alana çarpması sonucu 5’i Rus 3’ü Türk 8 kişilik mürettebat hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x