TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Güvenç’in Bayram mesajı

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Güvenç'in Bayram mesajı

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

27 Haziran 2017 - 17:02 - Güncelleme: 27 Haziran 2017 - 17:03

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Güvenç, mesajında bayramların kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duygularının artarak gelişmesine, sevgi ve dostluğun yaygınlaşmasına ortam hazırlayan günler olduğunu belirtti. Bayramların sevginin kuvvetlendiği, küskünlüklerin unutulup yeniden kucaklaşmanın zirveye çıktığı müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade eden Güvenç, şunları kaydetti:

"Bayramın manası yakınlaşmak, kaynaşmak, kucaklaşmak ve paylaşmaktır. Dini bayramlar, cömertliğin, rahmetin, bereketin bolluk içinde yaşandığı, milletin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerdir. Bayramlarımız Kültürümüzün, gelenek ve göreneklerimizin geçmişten bugüne aktarılmasına vesile olan bu güzel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına taşıyabilmemize aracı olarak görülmelidir. Bu vesile ile tüm İslam aleminin, aziz  milletimizin ve Maraşlı Kahraman  hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sevdikleriyle mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x