Teknokent Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Teknokent Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş.’nin (Teknokent) Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2021 tarihinde Teknokent Konferans Salonunda yapıldı.

26 Mart 2021 - 05:04

Olağan genel kurul toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren, Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Teknokent’in mevcut durumuna ilişkin yönetim kurulu üyeleri ve ortakları bilgilendirdi.

KSÜ’nün 29 yıllık geçmişe sahip köklü bir üniversite olduğu ve ‘Sürekli Öğrenmenin, Değişimin ve Geleceğin Adresi’ olma hedefiyle şehrimize ve ülkemize katkı sunmaya devam ettiğini belirten Rektör Can, göreve geldikleri ilk günden itibaren bütün birimleri amacına uygun hizmet verecek şekilde aktif hale getirdiklerini söyledi.

KSÜ olarak şehrimizin genç üniversitesi Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) ile birlikte şehrimize ve ülkemize en iyi hizmeti vermek için birlikte çalışmayı sürdürdüklerini ifade eden Rektör Can, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç’ın ve YÖK yönetiminin KİÜ’ye verdikleri destek ve işbirliklerinin farkında olduklarını belirtti.

Şehirdeki bütün kurum ve kuruluşlarla etkin ve verimli işbirliklerini önemsediklerini ve bu manada çok sayıda işbirliğine imza attıklarına değinen Rektör Can, yine şehirdeki bütün dış paydaşların desteğiyle şehrin öncelikli sorunlarını belirleyerek, bu sorunlara çözüm önerileri getiren tez ve projelere Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi aracılığıyla yüzde 50 ek bütçe desteği sağladıklarını söyledi.

Teknokent’in mevcut durumuna ilişkin verileri paylaşan Rektör Can,  Kahramanmaraş Teknoloji Geliştirme Bölgesinde (TGB) yer alan 102 dekar alanda yeni yatırımlar yapmayı planladıklarını ifade etti.

Şehir ve ülkenin gelişmesine katı sağlamak, milletimizin hak ettiği hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Rektör Can, yeni oluşturulacak yönetime başarılar diledi.

Toplantı kapsamında Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Mahit Güneş, Teknokent’in son 2 yıla ilişkin verilerini yönetim kurulu üyeleri ve ortaklarla paylaştı.

Toplantıda ayrıca Teknokent’in yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

1
2
3
4

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...