Temizlik ordusu göreve hazır

Temizlik ordusu göreve hazır

Çevre temizliği konusunda özel projelere imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, personelini özel eğitimlerle ve ekipmanlarla donatarak bölgesine temizlik ordusuyla hizmet ettiğini bir kez daha ortaya koydu.

27 Temmuz 2018 - 02:39

Bölgesinde bir ilk olan yer altı çöp konteynır sistemi ve kırsal mahalle temizliğiyle bölgesine örnek olan Dulkadiroğlu Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol konusunda yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda personelini eğiten ve modern ekipmanlarla donatan Dulkadiroğlu Belediyesi, bölgesine adeta temizlik ordusuyla hizmet vermeye devam ediyor.


Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Necati Okay, temizlik konusundaki hassasiyetlerini dile getirdi. Göreve geldikleri gün ‘Tertemiz Bir Dulkadiroğlu’ parolasıyla yola çıktıklarını kaydeden Başkan Okay, bugün gelinen noktada ilçenin temizlik konusunda adeta devrimi yaşadığını aktardı. Bu konuda özel projelerin yanı sıra personelin eğitimi ve ekipmanı konusunda da özel çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “Bölgemizin sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmasına katkı sağlarken, günlük belediyecilik hizmetlerimiz de de adeta devrim niteliğinde çalışmalar yaptık. Bunların başında şehir merkezinde yaptığımız yer altı asansörlü çöp konteyner sistemi geliyor. Bunun yanı sıra modern caddelerimiz için çöp taksi, özel çöp kovaları ve temizlik yöntemleriyle hizmetimiz devam etmektedir. Bu noktada hizmet kalitesini artırma adına personel eğitimi ve ekipman konusunda da çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalarda ortaya çıkan tablo adeta temizlik ordusunu ortaya koyuyor. İlçemizin temizlik konusunda daha da iyi hale gelmesi adına gereken çalışmaları yapacağız.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü