Tescilli Stil İkonu Kendall Jenner

Tescilli Stil İkonu Kendall Jenner

Kendall Jenner kırmızı halı görünümlerinden sokak stiline gardırobundaki tüm parçalarla bize ilham veriyor.

22 Eylül 2017 - 00:21

Kız kardeşi Kylie ile birlikte kurduğu Kendall+Kylie markasıyla da adından söz ettiren güzel yıldızın modaya olan etkisi tescillendi. 2017 Daily Front Row Fashion Media Awards tarafından 'Dönemin Moda İkonu' ünvanına layık görülen Kendall, dün akşam yapılan törenle ödülünü kucakladı. Kendall’ın ödülünü alış sebebi ise Daily Front Row tarafından şöyle açıklandı: “Yaşadığımız dijital çağda özgün stili ve 83 milyon Instagram takipçisiyle Kendall Jenner gerçek bir ilham kaynağı. Moda ikonu olmak kendi jenerasyonunuzun görünümüne katkı sağlamaktan geçiyor ve Kendall’ın bu konuda etkisi büyük.”


Ödül törenine annesi Kris Jenner ve ablası Kim Kardashian ile birlikte katılan tescilli stil ikonu Kendall, göz alıcı görünümü için Giambattista Valli’nin 2017 Couture koleksiyonundan bir elbise tercih etti. Zümrüt mücevherleri, kırmızı rujuyla renklendirdiği güzelliği ve sade ense topuzuyla stilini tamamlayan güzel yıldız neden bu ödüle layık olduğunu bir kez daha gösterdi. Kim ise yeni beğeniye sunduğu buz sarısı saçları, yarı transparan taytı ve deri crop top-ceket ikilisiyle her zamanki gibi kendi stil oyununu ortaya koydu. Ne diyelim, Kardashian-Jenner ailesinin modaya olan etkisinin tartışılamayacağı artık resmen onaylı!



Kendall Jenner Hakkında Bilmeniz Gerekenler


Jenner/Kardashian Ailesinin En Uzun Kadını: 

Kendall Jenner, Jenner/Kardashian ailesinin en uzun kadını. Boyu 178 cm. Babası Caitlyn Jenner'a çeken Kendall, her aile fotoğrafında genlerinden gelen atletik yapısı ve uzun boyuyla dikkat çekiyor.



Ergenlik Dönemindeki Akne Kabusu:

Kendall'ın ergenlik döneminde cildinde oluşan Akne yüzünden zor günler geçirmiş. Neredeyse okula gidecek cesaret kendinde bulamayan yeni nesil süpermodel, büyük özgüven sorunu yaşadığını da belirtiyor.



Modelliğe 14 Yaşında Başladı:

Kendall, yüksek moda podyumunda ilk olarak 2014 yılında Marc Jacobs defilesinde yürüdü ama onun modellik yeteneğini çocukluğuna dayanıyor. Forever'nın 2009 yılındaki Rocker Babes With a Twist kampanyasını anımsayanlar, Kendall'ı da hatırlayacaktır.



İkinci Adı Nicole'ün Hüzünlü Hikayesi:

Kendall’ın ikinci adı Nicole. Kris Jenner, 1994 yılında cinayete kurban giden en yakın arkadaşı Nicole Brown Simpson’ın anısına, Kendall’a Nicole ismini koymuş. Görmüş olduğunuz fotoğrafta iki ailenin güçlü dostluk bağlarını ortaya koyuyor.


Fast Food Tutkunu:

Sağlıklı beslenme formülleri, diyetler ya da detoks içecekleri. Kendall için hiçbirinin önemi yok. O tam bir fast food tutkunu. Kendall'ı mutlu eden yiyeceklerin başında pizza, hamburger ve patates kızartması geliyor. 


(Kaynak: http://vogue.com.tr)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı