Topçalı-Reyhanlı Grup Yolunda sathi kaplama
Reklam

Topçalı-Reyhanlı Grup Yolunda sathi kaplama

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında grup yollarındaki asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor.

03 Eylül 2020 - 03:54

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi grup yollarında başlattığı asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Onikişubat İlçesinde Topçalı-Reyhanlı Grup Yolunda sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Andırın yoluna kadar uzanan 9 km. uzunluğunda 8 metre genişliğindeki grup yolunda sathi kaplama çalışmalarını tamamlamak üzere olan ekipler, mahalle sakinlerinin taleplerini belli bir program dahilinde yerine getirdiklerini bildirdi.

MUHTAR KAR: “BÜYÜK BİR EKSİĞİMİZ GİDERİLDİ”

Reyhanlı Mahallesi Muhtarı Rüstem Kar, Andırın yoluna bağlanan grup yollarında büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek: “Mahallemizi Andırın yoluna bağlayan grup yolumuzun iyi bir bakıma ihtiyacı vardı. Sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör taleplerimiz doğrultusunda ekipleri göndererek büyük bir eksiğimizi giderdi. Kendisine ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTAR ERMEYDAN: “YOLUMUZ, TOZ-TOPRAKTI KURTULDUK”

Onikişubat İlçesi Topçalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Ermeydan ise yollarının tozdan geçilmediğine dikkat çekerek: “Mahallemize ulaşım sağlayan grup yolumuz toz-toprak içerisinde idi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e durumu izah etmemizin hemen ardından ekipleri yönlendirdi ve hızlı bir şekilde çalışmalar yapıldı. Bu sayede kışın çamurundan, yazın tozundan kurtulduk. Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...