Toptaş: “Tüm Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyoruz”

Toptaş: “Tüm Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyoruz”

Vatandaşların teveccühüyle Onikişubat Belediye Başkanı seçilen Hanifi Toptaş, teşekkür mesajı paylaştı. Toptaş mesajında, “Onikişubat’ta bizlere teveccüh gösteren, belediye başkanlığında bizi birinci sıraya çıkaran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

03 Nisan 2024 - 03:37

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde seçmenlerin teveccühünü kazanarak Onikişubat Belediye Başkanı seçilen Hanifi Toptaş, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla vatandaşlara teşekkür eden Toptaş, “Hemşehrilerimiz oylarını kullandı, tercihini yaptı. Onikişubat’ta bizlere teveccüh gösteren, belediye başkanlığında bizi birinci sıraya çıkaran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Çok çalışıp depremin etkilerini ortadan kaldıracak, daha dirençli, huzurlu ve güvenli Onikişubat’ı birlikte inşa edeceğiz” cümlelerini kaydetti.

Projelerimizi Bir Bir Hayata Geçireceğiz

Hanifi Toptaş açıklamalarının devamında, “İlk günden bu yana yanımda olan öncelikle çok değerli aileme, sahada olan teşkilat üyelerimize, ittifak ortağımız MHP teşkilatlarına ve bizlere belediye başkanlığı görevini tevdi eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 7’den 70’e, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle tüm Onikişubatlılarla birlikte hareket edecek, projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Tekrar tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, seçim sonuçlarının ilçemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı