Trump’a bir kınamada Tebessüm Derneği’nden

Trump'a bir kınamada Tebessüm Derneği’nden

Kahramanmaraş Tebessüm Eğitim Kültür Çevre ve Dayanışma Derneği Başkanlığı ABD 'nin mesnetsiz ve dayanaksız bir şekilde Filistin Devleti’nin bir şehri olan Kudüs'ü İsrail’in başşehri olarak tanımasını kınadı.

09 Aralık 2017 - 08:35

Dernek Başkanı Cevdet Alperen'in  imzası ile  basına dağıtılan bildiride: "İslam Aleminin şeref levhası olan ve şu andaki konumu ile Filistin Devleti’nin bir şehri olan Kudüs'ü" İsrail'in başkenti " olarak  ilan eden ABD  Başkanı Trump'ı kınıyoruz. İnsanlık aleminin, İslam'ın kültür ve inanç merkezi olan Kudüs bir terörist  devlet olan İsrail'in başkenti konumuna sokmaya çalışmak  şerefsizliktir. Hiçbir şekilde bunu kabul etmiyoruz. Türk milleti olarak  derin hassasiyetimizi  temsil eden Kudüs hiç bir şekilde İsrail’e teslim edilemez. bunun bedeli ağır olacaktır. ABD’nin dostluğuna inanmıyoruz. Bu anlamda ABD ve İsrail’e yaptırım uygulamalıyız.


‘GELECEK NESİLLERİMİZ  BUNU UNUTMAYACAKTIR’

Ey İslam alemi. Ey Türk milleti uyan. Bu gün Kudüs'e göz diken yarın İstanbul 'u isteyecektir. Bu düşman oyunlarına dikkat edelim. ABD ve İsrail bizim dostumuzda olamaz, müttefikimizde olamaz. Bunlar Türk ve İslam aleminin hep kuyusunu kazmıştır" denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Çocuklarda beyin tümörünün ilk sinyali olabilir!
Çocuklarda beyin tümörünün ilk sinyali olabilir!